Ελληνικά English Facebook Twitter Flickr Youtube Email

Ιδέες Διακόσμησης Σπιτιού | www.artwall.gr
Εφαρμογές Διακόσμησης

Η Art wall ακολουθώντας τους κανόνες των διεθνών αρχιτεκτονικών εφαρμογών διακόσμησης χώρων χρησιμοποιώντας παλιές και νέες μεθόδους, μαζί με σύγχρονα υλικά και εργαλεία πλουτίζει καθημερινά την γκάμα της με καινοτόμες προτάσεις διακόσμησης χώρων.Αναλαμβάνουμε ...

» τεχνοτροπίες » τεχνοτροπίες βαψίματος » pediko » σαλόνι » κουζίνα » τζάκι » ελαιοχρωματισμοί » τεχνοτροπίες τοίχων » texnotropies » texnotropies vapsimatos
Τηλ. Άμεσης Επικοινωνίας: 6972597887,6983095153   
Αναζήτηση :
Menu
Επιλογές Προϊόντων
 » Τεχνοτροπία Stucco Veneziano
 » Τεχνοτροπία βαψίματος La Casa dei sogni σε κίτρινη απόχρωση
Τεχνοτροπία Stucco Veneziano
Τεχνοτροπία βαψίματος La Casa dei sogni σε κίτρινη απόχρωση
 Τεχνοτροπία βαψίματος La Casa dei sogni σε κίτρινη απόχρωση

Τεχνοτροπία βαψίματος La Casa dei sogni σε κίτρινη απόχρωσηΛεπτομέρειες


 » (183x254 εκ.)Φωτοταπετσαρια μεσαιου μεγέθους
 » 001054
(183x254 εκ.)Φωτοταπετσαρια μεσαιου μεγέθους 
001054
Τιμή από: 68.00 €

Λεπτομέρειες


 » Τεχνοτροπία Stucco Veneziano
 » Τεχνοτροπία βαψίματος La Casa dei sogni σε εκρού-καφέ απόχρωση
Τεχνοτροπία Stucco Veneziano
Τεχνοτροπία βαψίματος La Casa dei sogni σε εκρού-καφέ απόχρωση
 Τεχνοτροπία βαψίματος La Casa dei sogni σε εκρού-καφέ απόχρωση

Τεχνοτροπία βαψίματος La Casa dei sogni σε εκρού-καφέ απόχρωσηΛεπτομέρειες


» Εφαρμογές Διακόσμησης

Εφαρμογές Διακόσμησης ,Ιδέες Διακόσμησης Σπιτιού | www.artwall.gr


Η Art wall ακολουθώντας τους κανόνες των διεθνών αρχιτεκτονικών εφαρμογών διακόσμησης χώρων χρησιμοποιώντας παλιές και νέες μεθόδους, μαζί με σύγχρονα υλικά και εργαλεία πλουτίζει καθημερινά την γκάμα της με καινοτόμες προτάσεις διακόσμησης χώρων.
Αναλαμβάνουμε διατηρητέα κτίρια (με δυνατότητα παραδοσιακού τρόπου βαφής courasanit - epoca). H εξιδείκευση και η ανάπτυξη σε νέες τεχνικές χρωματικών εφαρμογών αλλά και η τοποθέτηση κάθε είδους ταπετσαριών μας καθιστούν όχι απλά συνεργεία βαφής αλλά την έναρξη της φαντασίας στην τάση της νέας διακόσμησης χώρων.
Με την συμμετοχή μας στην έκθεση "Χρώμα και Διακόσμηση" με τις εταιρείες ΗΛΙΟΧΡΩΜ , SAN MARCO , VALPAINT , RIALTO (για περισσότερες πληροφορίες δείτε φωτογραφίες στο site μας) νέες επικοδομητικές συνεργασίες ξεκίνησαν για εμάς όπως αυτή με την εταιρεία ΟΙΚΟΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ.

Κωδικός: fashino11

Εφαρμογές Διακόσμησης, Ιδέες Διακόσμησης Σπιτιού | www.artwall.gr Η Art wall ακολουθώντας τους κανόνες των διεθνών αρχιτεκτονικών εφαρμογών διακόσμησης χώρων χρησιμοποιώντας παλιές και νέες μεθόδους, μαζί με σύγχρονα υλικά και εργαλεία πλουτίζει καθημερινά την γκάμα της με καινοτόμες προτάσεις διακόσμησης χώρων. Αναλαμβάνουμε διατηρητέα κτίρια (με δυνατότητα παραδοσιακού τρόπου βαφής courasanit - epoca). H εξιδείκευση και η ανάπτυξη σε νέες τεχνικές χρωματικών εφαρμογών αλλά και η τοποθέτηση κάθε είδους ταπετσαριών μας καθιστούν όχι απλά συνεργεία βαφής αλλά την έναρξη της φαντασίας στην τάση της νέας διακόσμησης χώρων. Με την συμμετοχή μας στην έκθεση "Χρώμα και Διακόσμηση" με τις εταιρείες ΗΛΙΟΧΡΩΜ , SAN MARCO , VALPAINT , RIALTO (για περισσότερες πληροφορίες δείτε φωτογραφίες στο site μας) νέες επικοδομητικές συνεργασίες ξεκίνησαν για εμάς όπως αυτή με την εταιρεία ΟΙΚΟΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ.

www.Artwall.gr -Decorative paint art-- When the wall became art ,ARTWALL.GR Η άριστη τεχνογνωσία, ο επαγγελματισμός συνέπεια είναι μερικά από τα στοιχεία που μας κάνουν πρωτοπόρους στο χώρο της διακόσμησης και στις τεχνοτροπίες. : 123

Ταξινόμιση προϊόντων:
» Φθηνότερο στο ακριβότερο » Ακριβότερο στο φθηνότερο
Εύρος τιμών:   » 0.00 - 39.00€   » 39.00 - 78.00€   » 78.00 - 117.00€   » 117.00 - 156.00€   » 156.00 - 195.00€

Εφαρμογές Διακόσμησης
H ARTWALL παρεχει ποιότητας υπηρεσίες για το βάψιμο σπιτιού. Προκειμένου να ανταποκριθούμε με τον βέλτιστο τρόπο σε κάθε σας ανάγκη, υιοθετούμε μοντέρνες μεθόδους και διαθέτουμε τα πιο σύγχρονα εργαλεία. Μεριμνούμε για την ασφάλεια των πελατών μας, χρησιμ
Εφαρμογές Διακόσμησης
H ARTWALL παρεχει ποιότητας υπηρεσίες για το βάψιμο σπιτιού. Προκειμένου να ανταποκριθούμε με τον βέλτιστο τρόπο σε κάθε σας ανάγκη, υιοθετούμε μοντέρνες μεθόδους και διαθέτουμε τα πιο σύγχρονα εργαλεία. Μεριμνούμε για την ασφάλεια των πελατών μας, χρησιμ
 Technical Decorative Paints ARTWALL
ΒΑΨΤΕ ΜΕ Τ Ε Χ Ν Ο Τ Ρ Ο Π Ι Ε Σ
Μετά απ΄όλα τα γενικά και \"απλοϊκά\" που περιελάμβανε το πρώτο αφιέρωμα στο ...σπόρ, ήρθε η στιγμή του ...καλλιτεχνίζειν με το ρολό στο χέρι.
Οι τιμές των επαγγελματιών του είδους έχουν φθάσει στα ύψη κι όσο κι αν γκρινιάζετε ότι δεν έχετε στιγμή ελεύθερου χρόνου, ήρθε ίσως η ώρα να κόψετε ανούσιες ώρες ...τηλεθέασης, για να ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικότερο και κυρίως χρησιμότερο...
Η γενική φιλοσοφία της τεχνοτροπίας στο βάψιμο δεν είναι παρά η δημιουργία πάνω στην επιφάνεια του τοίχου ακαθόριστων, ασύμμετρων ή και πιο συγκεκριμένων σχεδίων και σχημάτων χωρίς, στις περισσότερες τεχνοτροπίες, να χρησιμοποιηθεί οποιοδήποτε άλλο διακοσμητικό στοιχείο, παρά μόνο το ίδιο το χρώμα.
Οι πιο πολλές ιδιαίτερες τεχνικές στο βάψιμο, βασίζονται στον γενικό κανόνα της χρησιμοποίησης ΔΥΟ ΧΡΩΜΑΤΩΝ, εκ των οποίων το ένα ΠΙΟ ΣΚΟΥΡΟ από το άλλο και κατά προτίμηση, \"κοντινών\" αποχρώσεων. 
Για παράδειγμα αν ο στόχος είναι να δημιουργήσετε έναν βαθύ πορτοκαλί τοίχο και αν αυτό θελήσετε να το κάνετε με κάποια τεχνοτροπία που αναμιγνύει τα χρώματα, θα \"παίξετε\" στη χρωματική παλέτα, διαλέγοντας δύο αποχρώσεις που θα κυμαίνονται από το έντονο κίτρινο μέχρι το ανοιχτό κεραμιδί.
Ο τοίχος βάφεται αρχικά σε ένα χρώμα, με την ίδια ακριβώς διαδικασία (απλό ρολό και πινέλο) που θα το κάνατε και όταν ακόμη η λέξη τεχνοτροπία σας ήταν άγνωστη και στη συνέχεια με τη δεύτερη απόχρωση, δημιουργείτε το σχέδιο της τεχνοτροπίας που έχετε διαλέξει.
Πως;; Με τα εργαλεία και τα υλικά που κάθε μία χρησιμοποιεί.
Κατ΄ αρχήν λοιπόν κι αν είστε τύποι απόλυτα οργανωτικοί και θέλετε να ξέρετε ακριβώς τι θα σας χρειαστεί, σε πρώτη φάση, όλα όσα και για να βάψετε με απλό ρολό και πινέλα:
Μπογιές - Ρολό - Πινέλα Σκαφάκι
Εφημερίδες για το πάτωμα
Σεντόνια η πλαστικό για να καλύψετε τα έπιπλα
ΧΡΟΝΟΣ - ΥΠΟΜΟΝΗ και ΔΙΑΘΕΣΗ 
Aν σας λείπει κάτι από τα τρία τελευταία, όσα κι αν έχετε από τα προηγούμενα, αφήστε το για άλλη στιγμή.... Το θέμα είναι να περάσετε καλά δημιουργώντας κάτι αληθινά όμορφο. Αν πρόκειται να σπάσετε τα νεύρα τα δικά σας και όσων βρίσκονται γύρω σας, να καταριέστε ανά πεντάλεπτο τη \"μαύρη τύχη\" σας που δεν σας έκανε ...Λάτση \"για να πληρώσετε κάποιον για να κάνετε τη δουλειά σας\" και άλλα συναφή, μην το κουράζετε, αφήστε τους τοίχους όπως είναι και κάποια στιγμή αργότερα... σε δύο τέρμινα, σε τρία ...το ξανασκέφτεστε :)
Όποτε όμως το αποφασίσετε πραγματικά, σε όλα τα μεγάλα χρωματοπωλεία θα βρείτε διαφημιστικά φυλλάδια των εταιριών χρωμάτων με πολλά σχέδια, για να δείτε τουλάχιστον στο χαρτί το τελικό αποτέλεσμα της κάθε τεχνοτροπίας.
Στα περιοδικά διακόσμησης αλλά και όσα ασχολούνται με θέματα σπιτιού και φυσικά στο διαδίκτυο, επίσης έχετε τη δυνατότητα να πάρετε σχετικές πληροφορίες. Ακόμα όμως πιο χρήσιμο, είναι να έχετε δει \"ζωντανό\" σε κάποιο άλλο σπίτι ή κοινόχρηστο χώρο, το είδος της τεχνοτροπίας που θέλετε να εφαρμόσετε.
Δεν είναι όλες το ίδιο έντονες, γι΄αυτό κάποιες προσφέρονται για μικρές και άλλες για μεγαλύτερες επιφάνειες. Γενικός πάντως κανόνας, όποια τεχνοτροπία κι αν διαλέξετε, ότι αν την εφαρμόσετε σε όλους τους τοίχους ενός δωματίου, δεν θα καταφέρετε να αναδείξετε ούτε τον χώρο ούτε τον κόπο σας. Σε έναν ή δύο το πολύ μικρούς τοίχους ή και μόνο σε μέρος ενός τοίχου, το συνολικό αποτέλεσμα θα είναι πολύ πιο όμορφο.
με το ...ΕΙΔΙΚΟ ΡΟΛΟ
Η πιο απλή τεχνοτροπία, ιδανική για ερασιτέχνες και η πιο ακίνδυνη σε ότι αφορά τα \"απρόβλεπτα\" του αποτελέσματος.
Εκτός όλων των παραπάνω, θα χρειαστείτε επιπλέον ένα ΕΙΔΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΑΣ και διακοσμητικό ΖΕΛΕ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΑΣ. Θα τα βρείτε σε μεγάλα χρωματοπωλεία ή και πολυκαταστήματα εργαλείων και ειδών σπιτιού. Τα ρολό υπάρχουν σε πολλά διαφορετικά σχέδια (λουλούδια, σχήματα, ακαθόριστες γραμμώσεις κλπ) να είστε όμως προετοιμασμένοι, ότι το κόστος τους είναι αρκετά μεγαλύτερο, σε σχέση με τα απλά ρολό βαψίματος.
Αρχικά, βάφετε τον τοίχο μ΄ένα απλό ρολό, σε όποιο χρώμα έχετε επιλέξει και με όσα χέρια χρειάζονται για να έχετε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Το αφήνετε να ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ και περνάτε μ΄ ένα φαρδύ πινέλο το ΕΙΔΙΚΟ ΖΕΛΕ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΑΣ σε διαφορετικό χρώμα και πιο ανοιχτό από την απόχρωση της μπογιάς.
Πριν στεγνώσει το ΖΕΛΕ, βρέχετε με νερό το ΡΟΛΟ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΑΣ, το στραγγίζετε πολύ καλά και περνάτε μ΄ αυτό τον τοίχο, με κάθετες ή οριζόντιες κινήσεις, ανάλογα με το σχέδιο που έχετε επιλέξει.
Το ίδιο αποτέλεσμα, αλλά με λιγότερο \"φινίρισμα\" και σε πιο απλά σχέδια μπορείτε να πετύχετε και ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΖΕΛΕ, περνώντας απλά μια διαφορετική απόχρωση μπογιάς πάνω στον ήδη βαμένο και στεγνό τοίχο, μ΄ένα ρολό τεχνοτροπίας σε οποιοδήποτε σχέδιο.
Γενικά, από όποιο κατάστημα αγοράσετε το ρολό, ζητήστε σαφείς και αναλυτικές οδηγίες χρήσης του γιατί είναι πιθανό να διαλέξετε κάτι που έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες. 
Πάντως σε κάθε περίπτωση, το να επιλέξετε να διακοσμήσετε τους τοίχους με κάποιο από τα πάρα πολλά μοτίβα/σχέδια στα οποία διατίθενται τα συγκεκριμένα ρολό, είναι η ευκολότερη στην δημιουργία της τεχνοτροπία στο βάψιμο. 
Τελευταίας ....\"τεχνολογίας\" επίτευγμα τα ειδικά διπλά ρολό, που με απλή μπογιά χωρίς τη χρήση glaze ή άλλου υλικού, \"ζωγραφίζουν\" το σχέδιό τους στους τοίχους σας, δίνοντας τους μορφή σαν πραγματικά να είχαν επενδυθεί με ταπετσαρία. Αρκετά ...τσιμπημένα σε τιμή αλλά σίγουρα το αποτέλεσμά τους ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Δείτε τα εδώ. 
ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΑ ΜΕ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ
Ίσως η πιο διαδεδομένη αν και όχι από τις ευκολότερες, όπως πιστεύουν οι περισσότεροι.
Οι δυσκολίες της, αφ΄ενός ότι η σωστή επιλογή των χρωμάτων παίζει περισσότερο καθοριστικό ρόλο σε σύγκριση με άλλες, αφού δεν \"αποδίδει\" το ίδιο σε όλους τους χρωματισμούς, αλλά και ότι για να είναι πραγματικά πετυχημένη, απαιτεί μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και το \"δέσιμο\" των αποχρώσεων.
Στα υπέρ της, σε σχέση με άλλες τεχνοτροπίες, ότι δεν \"κουράζει\" το μάτι, ακόμα κι αν εφαρμοσθεί σε πολύ μεγάλες επιφάνειες και μια σημαντική τεχνική διαφορά της, ότι εδώ Η ΠΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΗ ΑΠΟΧΡΩΣΗ προηγείται του ΣΚΟΥΡΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ.
Εδώ λοιπόν, όπως είναι προφανές, εκτός των απαραίτητων εργαλείων του \"μικρού ελαιοχρωματιστή\", θα χρειαστείτε επιπλέον ένα σφουγγάρι (οι ειδικοί συστήνουν φυσικό, αλλά στην ανάγκη και μ΄ένα μικρό πλαστικό σφουγγάρι με αρκετές τρύπες θα την κάνετε τη δουλειά σας) και έναν φαρδύ κουβά με νερό.
Βάφετε αρχικά τον τοίχο με το ΠΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ χρώμα και το αφήνετε να στεγνώσει. Στη συνέχεια βρέξτε το ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ, ΣΤΙΨΤΕ ΤΟ, ΒΟΥΤΗΞΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΡΩΜΑ ΜΠΟΓΙΑΣ, ΞΑΝΑΣΤΙΨΤΕ ΚΑΛΑ και ΠΕΡΑΣΤΕ ΜΕ ΚΥΚΛΙΚΕΣ ΑΡΓΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ το σφουγγάρι πάνω στον τοίχο.
Αν χρησιμοποιείται ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΦΥΣΙΚΟ, απλά ΤΑΜΠΟΝΑΡΕΤΕ το χρώμα πάνω στον τοίχο. Να θυμάστε ότι κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το σφουγγάρι, θα πρέπει να είναι απλά ΝΩΠΟ και ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΜΠΟΓΙΑΣ (πολύ καλά στιμμένο).
Όσο πιο πολύ κατορθώσετε να \"σβήσετε\", αρμονικά και φυσικά, τα σχήματα που δημιουργεί το σφουγγάρι, μέσα στο γενικό φόντο του πρώτης απόχρωσης που βάψατε τον τοίχο, τόσο καλύτερο το αποτέλεσμα κι αυτή ακριβώς και η δυσκολία στην επιτυχία της. 
Ίσως έχετε δει κι εσείς τοίχους που \"ισχυρίζονται\" ότι είναι βαμμένοι μ΄αυτή την τεχνοτροπία, όμως στη πραγματικότητα η εικόνα που δίνουν, είναι εκείνη των ακαθόριστων και \"άτσαλα\" σχεδιασμένων κύκλων μιας απόχρωσης, πάνω σε μια άλλη. Στις επαγγελματικές εφαρμογές της όμως, η κίνηση που διέγραψε το σφουγγάρι στον τοίχο διακρίνεται με δυσκολία και τα χρώματα \"στις ενώσεις\" τους έχουν αναμιχθεί με τέτοιο τρόπο που, παρά τη διαφορά ανά σημείο του τοίχου σε σκούρο-ανοιχτό, το αποτέλεσμα δείχνει ενιαίο, σχεδόν ζωγραφισμένο.
Επειδή πολλές φορές, ανάλογα και με την ποιότητα της μπογιάς, η απόχρωσή τους όταν στεγνώσει έχει αρκετή απόκλιση απ΄ αυτό που βλέπετε αρχικά, ολοκληρώστε την τεχνοτροπία σ΄ένα πολύ μικρό μέρος του τοίχου, αφήστε το να στεγνώσει εντελώς για να βεβαιωθείτε για το αποτέλεσμα και αν η τελική απόχρωση σας ικανοποιεί, συνεχίστε. 
Μια ενδιαφέρουσα επίσης και περισσότερο απλή στη δημιουργία της παραλλαγή της ίδιας τεχνικής, είναι να χρησιμοποιήσετε ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΧΡΩΜΑΤΟΣ και στην συνέχεια, πριν όμως στεγνώσει εντελώς, με τον ίδιο όπως πιο πάνω τρόπο, να \"ξανοίξετε\" ορισμένα σημεία με το βρεγμένο σφουγγάρι. Δουλέψτε σαν να σβήνετε ένα μαυροπίνακα, με αργές κινήσεις, \"ξεβάφοντας\" κατά τόπους και πολύ ελαφρά το χρώμα του τοίχου.
ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ...ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ
Βάψτε τον τοίχο στο βασικό χρώμα (πιο σκούρο),αφήστε να στεγνώσει εντελώς και περάστε ένα δεύτερο χρώμα (αρκετά πιο ανοιχτόχρωμο), με κανονικό ρολό ή πινέλο.
Ακουμπήστε ένα ΛΕΠΤΟ ΦΥΛΛΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ πάνω στο ΝΩΠΟ ΧΡΩΜΑ, κουνήστε το με δυνατές και σταθερές κινήσεις ή κυκλικές ανάλογα με το σχήμα που θέλετε να αποτυπωθεί στον τοίχο και τραβήξτε το με προσοχή. Η τεχνική αυτή δημιουργεί, τόσο χρωματικές ανομοιομορφίες, όσο και μια \"υποψία\" ανάγλυφου στον τοίχο, που γίνεται τόσο πιο έντονη, όσο πιο \"παχύ\" είναι το δεύτερο στρώμα της μπογιάς. Προμηθευτείτε αρκετά τέτοια φύλλα πλαστικού αφού το καθένα χρησιμοποιείται για μία μόνο φορά κι αν δεν τα βρείτε
στο κοντινό σας χρωματοπωλείο, το ίδιο καλά θα κάνουν τη δουλειά τους και οι πλαστικές κόλλες περιτυλίγματος, σαν αυτές π.χ που αμπαλάρουμε τα καλάθια για ποτά ή μια ανοιγμένη σακούλα σκουπιδιών.
Και αυτή την \"παραλλαγή\" με το πλαστικό αντί για σφουγγάρι, φυσικά και μπορείτε να την εφαρμόσετε χρησιμοποιώντας και μόνο ένα χρώμα δημιουργώντας έτσι σχήματα και ανάγλυφη αίσθηση, πάνω σ΄έναν βαμμένο με κανονικό ρολό τοίχο.
Με τον ίδιο όπως και με το σφουγγάρι τρόπο, μπορείτε να δουλέψετε το χρώμα πάνω στον τοίχο χρησιμοποιώντας και ένα αρχικά στεγνό και μαλακό πανί, που στη συνέχεια θα στίβετε συχνά ή θα το αντικαταστήσετε, για να μην είναι ιδιαίτερα νωπό και ποτισμένο με μπογιά. Με σταθερές και κυκλικές κινήσεις ή ενσωματώστε την δεύτερη απόχρωση, όσο ακόμα είναι νωπή, πάνω στην βασική που είναι ήδη βαμένος ο τοίχος, χρησιμοποιώντας το πανί αντί για σφουγγάρι ή ...ξεβάψτε ελαφρά και τελείως ανομοιόμορφα το ένα και μοναδικό χρώμα του, ακριβώς όπως θα κάνατε και με το σφουγγάρι ή το φύλλο πλαστικού. 
Δείτε εδώ που θα βρείτε 
χρώματα, υλικά και εργαλεία για κάθε τύπο τεχνοτροπίας 
σαν ...ΥΦΑΣΜΑ
Σχετικά απλή κι όμως όχι και τόσο διαδεδομένη τεχνοτροπία, που δίνει στις επιφάνειες που χρησιμοποιείται ...\"υφασμάτινη\" υφή.
Και εδώ θα χρειαστεί να βάψετε τον τοίχο, με τη συνηθισμένη διαδικασία (ρολό-πινέλο) σε απόχρωση ΛΕΥΚΟΥ ή ΚΡΕΜ. Αφήνετε το χρώμα να στεγνώσει εντελώς και στη συνέχεια:
- Επίσης με ρολό, περνάτε μια δεύτερη απόχρωση ΣΚΟΥΡΑ και ΕΝΤΟΝΗ.
-Αφού ολοκληρώσετε και με την δεύτερη απόχρωση και όσο ακόμα ο τοίχος είναι ΥΓΡΟΣ, ΜΕ ΦΑΡΔΙΑ ΒΟΥΡΤΣΑ με ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΤΡΙΧΩΜΑ, \"βουρτσίζετε\" τον τοίχο αρχικά ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ και εν συνεχεία ΚΑΘΕΤΑ, σε ολόκληρη την βαμμένη επιφάνεια, έτσι ώστε μέσα από το έντονο χρώμα να διακρίνεται αμυδρά η αρχική λευκή ή κρεμ απόχρωση του τοίχου.
Οι \"γραμμές\" που θα τραβήξετε φυσικά και είναι αδύνατον να είναι ολόισιες, αλλά επιβάλλεται να κινούνται σε μια στοιχειώδη ευθεία. Γι΄αυτό κι αν δεν διακρίνεστε για το \"σταθερό σας χέρι\", ζητήστε βοήθεια από κάποιον ή προτιμήστε μια διαφορετική τεχνοτροπία.
Το πιο σημαντικό για την επιτυχία της συγκεκριμένης τεχνικής είναι ότι σε κάθε \"γραμμή\" που θα τραβήξετε με τη βούρτσα ή την σπάτουλα η κίνηση θα πρέπει να φαίνεται συνεχόμενη, από την αρχή μέχρι το τέλος κάθε οριζόντιας ή κάθετης γράμμωσης, χωρίς όταν τελειώσετε να διακρίνονται ξεκάθαρα τα σημεία που η βούρτσα σηκώθηκε από τον τοίχο για να ξανακουμπήσει, δημιουργώντας κενά στο συνολικό σχέδιο.
Και αυτή την τεχνοτροπία μπορείτε να την εφαρμόσετε χρησιμοποιώντας ένα και μοναδικό χρώμα. Σ΄αυτήν την περίπτωση θα βάψετε τον τοίχο σε όποια απόχρωση και με όσο πιο πηχτή μπογιά είναι δυνατόν και αντί για βούρτσα, θα χρησιμοποιήσετε μια οδοντωτή σπάτουλα για να δημιουργήσετε έντονες γραμμώσεις. 
Σε μεγάλα χρωματοπωλεία, που διαθέτουν υλικά και εργαλεία για επαγγελματίες, εκτός από τις απλές βούρτσες και σπάτουλες γι΄ αυτή την τεχνοτροπία, υπάρχουν και πιο εξεζητημένες που δίνουν στο χρώμα διαφορετική υφή π.χ μια αίσθηση \"λινού\", άλλες δημιουργούν \"κόκκους\" χρώματος κλπ. και στην επιφάνεια του τοίχου την αίσθηση ότι δεν έχει βαφτεί, αλλά επενδυθεί με ταπετσαρία. 
Είναι μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή τεχνοτροπία και μια ιδέα για να αναδειχθεί τέλεια, είναι να την εφαρμόσετε όχι σε ολόκληρο τον τοίχο, αλλά από το πάτωμα και μέχρι ένα ορισμένο ύψος του. Στο σημείο της ένωσης της τεχνοτροπίας με το απλό βάψιμο του τοίχου, τοποθετείστε μια έτοιμη αυτοκόλητη μπορντούρα-ταπετσαρία, ένα κομμάτι ξύλου ή ένα γύψινο διαχωριστικό ή αν τα καταφέρνετε, ζωγραφίστε μια δική σας μπορντούρα.
στον \"αστερισμό\" του ... G L A Z E
Αναζητώντας πιθανόν σχέδια και ιδέες για τεχνοτροπίες έχετε πέσει πάνω σε μιας καινούργιας γενιάς υλικό που με λιγότερο κόπο και κυρίως πολύ πιο \"πειστικά\", μπορεί να δώσει στις επιφάνειες που θα χρησιμοποιηθεί την υφή υφάσματος, ξύλου, μαρμάρου, crackle, παλαιωμένου κλπ. Όλες αυτές οι τεχνοτροπίες αναφέρονται ως ...faux τεχνικές, ακριβώς επειδή δίνουν την \"ψευδαίσθηση\" ενός άλλου υλικού και όχι μπογιάς, πάνω σε όποια επιφάνεια εφαρμοστούν.
Κάπου θα δείτε το glaze να αναφέρεται σαν \"λούστρο\", αλλού σαν \"μπογιά τεχνοτροπίας\".
Στην πραγματικότητα δεν πρόκειται oύτε για το ένα ούτε για το άλλο αλλά για κάτι ανάμεσα σε χρώμα και λούστρο γι΄αυτό και δεν χρησιμοποείται ποτέ μόνο του αλλά ανακατεμένο στις σωστές αναλογίες με κανονική μπογιά και τις περισσότερες φορές και με νερό. Και οι ...\"σωστές\" αυτές δοσολογίες, δυστυχώς, διαφέρουν από είδος σε είδος και από εταιρία σε εταιρία, γι΄αυτό και θα πρέπει αν θέλετε να δημιουργήσετε πετυχημένες τεχνοτροπίες μ΄αυτόν τον τρόπο να ζητήσετε πριν πολύ συγκεκριμένες οδηγίες και συμβουλές από το χρωματοπωλείο που θα το προμηθευτείτε. 
Στα μεγάλα πλεονεκτήματα του glaze, ότι το κατάλληλο είδος του μπορεί εκτός από τοίχους να εφαρμοστεί και σε ξύλινες επιφάνειες και να δώσει πραγματικά εντυπωσιακή μορφή σε έπιπλα και ξύλινα αντικείμενα γενικά.
Αρχικά, όπως και σε όλες τις τεχνοτροπίες, βάφετε την επιφάνεια με το βασικό χρώμα που έχετε επιλέξει. Αφού στεγνώσει περνάτε ένα μείγμα από διαφορετικής απόχρωσης μπογιά μαζί με το ανάλογο για κάθε τεχνοτροπία glaze και νερό. Ο τρόπος που θα περάσετε αυτό το μείγμα, επίσης διαφέρει από τεχνική σε τεχνική και μπορεί να γίνεται με ρολό, πινέλο, μια ειδική βούρτσα ή και ειδικό ρολό. 
Γενικά, για αυτού του είδους τις τεχνικές μην εμπιστευτείτε καμιά ...περίπου οδηγία που θα βρείτε οπουδήποτε. Σ΄ένα μεγάλο χρωματοπωλείο ζητείστε να δείτε τα δείγματα της κάθε εταιρίας για τεχνικές faux και πάρτε αναλυτικές οδηγίες για το πως θα τις εφαρμόσετε. 
Και ακριβώς επειδή πρόκειται για τεχνοτροπίες με ιδιαίτερα έντονο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα, μελετήστε αρκετά πόσο τέτοιον ....εντυπωσιασμό αντέχουν οι χώροι σας και περιοριορείστε τες σε επιλεγμένα και μικρά σημεία των τοίχων.
STUCCO VENEZIANO
Από τις πιο θαυμαστές και ...\"πολυσυζητημένες\" τεχνοτροπίες αν και ανήκει σε εκείνη την κατηγορία που μόνο επαγγελματίες του είδους θα έπρεπε να την ...πιάνουν στο στόμα τους και κυρίως στο ...χέρι τους :) Πάρα ταύτα, με το που θα αναζητήσετε ιδέες για να εφαρμόσετε μια τεχνοτροπία σε κάποιον τοίχο του σπιτιού σας σίγουρα κάποιος θα ...πεταχτεί να σας την προτείνει, σαν κάτι όχι ιδιαίτερα εύκολο βεβαίως αλλά πάντως ...κατορθωτό. Προφανώς κάποιος ο οποίος δεν έχει δει την τεχνοτροπία αυτή εφαρμοσμένη από αληθινούς καλλιτέχνες στην αυθεντική μορφή της, όπως εκείνη σε παλάτια της Βενετίας. 
Πρόκειται ίσως για την δυσκολότερη τεχνοτροπία βαψίματος και μια από τις παλαιότερες και ιστορικότερες, εφαρμόζεται με σπάτουλα με την οποία απλώνεται σε εντελώς λείο-σπατουλαρισμένο τοίχο ένα μίγμα από στόκο, μπογιά και ειδικά επιχρίσματα και στην συνέχεια ένα είδος κεριού που δίνει στο τελικό αποτέλεσμα μια γυαλιστερή όψη και υφή αληθινού μαρμάρου. Στην πετυχημένη μορφή του stucco veneziano πραγματικά, μετά την ολοκλήρωσή τoυ, με δυσκολία κάποιος μπορεί να αντιληφθεί ότι πρόκειται για τοίχο κι όχι για μαρμάρινη επιφάνεια. Η καθοριστική σημασία και της ελάχιστης λεπτομέρειας τόσο στην ποιότητα και αναλογία των υλικών, όσο και στα σωστά εργαλεία και κυρίως στον ακριβή τρόπο του πως θα χρησιμοποιηθούν όλα, την κάνει μια ...απαγορευτική για ερασιτέχνες τεχνική εκτός φυσικά κι αν αυτό που θέλετε είναι απλά να φαίνεται ότι εκτός από το να βαφτεί και κάτι άλλο ...περίεργο συνέβη στον τοίχο σας. 
Οι επαγγελματίες του είδους ...χρυσοπληρώνονται γι΄αυτήν την δύσκολη τεχνοτροπία και δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που πολλοί και από αυτούς δεν καταφέρνουν ούτε στο ελάχιστο να πλησιάσουν το σωστό αποτέλεσμα.
Γι΄αυτό ή αναζητήστε κάποιον που έχετε δει δείγμα παρόμοιας δουλειάς του και είστε βέβαιοι ότι αποδεδειγμένα μπορεί να την εφαρμόσει με επιτυχία ή απλά προτιμήστε μια διαφορετική πιο εύκολη και πιο ...σίγουρη τεχνική. 
Για του λόγου το αληθές δείτε στην ενότητα των videos παρακάτω, σε ...γρήγορη κίνηση, την εφαρμογή αυτής της τεχνικής για να πειστείτε ότι όσο απλά σας ήρθε η ιδέα ότι μπορείτε να εφαρμόσετε μόνοι σας το stucco veneziano, το ίδιο απλά καλά θα είναι και να σας ...φύγει. :)
σαν ...ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ
Ή αλλιώς ...η \"τεχνοτροπία του Ιώβ\". Αν λοιπόν διαθέτετε κι εσείς την υπομονή του, μπορείτε να δώσετε στην επιφάνεια των τοίχων σας τη μορφή μιας \"χειροποίητης ταπετσαρίας\". 
Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά εντυπωσιακό, αλλά κανένας δεν μπορεί να σας εγγυηθεί ούτε πόσος χρόνος θα χρειαστεί, ούτε πόσες φορές θα ...μετανοιώσετε την ώρα και τη στιγμή που την ξεκινήσατε, ούτε και αν ποτέ θα την τελειώσετε....
-Με τη βοήθεια ενός αλφαδιού και μολύβι, σχεδιάστε στον τοίχο ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΘΕΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, σε ίσες και κοντινές μεταξύ τους αποστάσεις, δημιουργώντας κάθετες ρίγες με πολύ μικρό πάχος.
Πολύ σημαντικό σ΄αυτό ακριβώς το στάδιο, είναι να έχετε εξ΄ αρχής υπολογίσει, με τη βοήθεια ενός μέτρου, σε ποια ακριβώς σημεία πρέπει να σχεδιαστούν οι ρίγες, ώστε μεταξύ τους να έχουν την ίδια απόσταση, από την αρχή μέχρι το τέλος της επιφάνειας του τοίχου, χωρίς ειδικά στις άκρες του, να δημιουργούνται άνισα αντιαισθητικά μέρη.
Oρίστε τις ρίγες πάνω τον τοίχο αρχικά με αλφάδι και μολύβι και στην συνέχεια με προστατευτική ταινία μετρώντας τις αποστάσεις σωστά ώστε από άκρη σε άκρη  να υπάρχει ομοιομορφία και σημειώνοντας πάνω στον τοίχο για την κάθε μία ρίγα με τι χρώμα θα βαφτεί.
Πιθανόν και αρχικά κάτι τέτοιο να σας φανεί πλεονασμός, αλλά όταν θα αρχίσετε να βάφετε, ειδικά αν χρησιμοποιήσετε παραπάνω από δύο χρώματα είναι πολύ εύκολο να κάνετε λάθος, καταστρέφοντας το σχέδιο και τότε θα χρεαστεί να βάψετε ξανά όλες τις ρίγες από την αρχή.
- Μ΄ ένα πινέλο ή ρολό (ανάλογα με το πάχος της κάθε ρίγας) γεμίστε με το χρώμα που έχετε διαλέξει. Το αποτέλεσμα είναι σίγουρα πιο όμορφο αν τα χρώματα στις ρίγες είναι σε απόχρωσεις ταιριαστές αλλά και με μια σχετική αντίθεση μεταξύ τους. 
Ολοκληρώνετε κάθε χρώμα πριν προχωρήσετε στο επόμενο και αφήστε το να στεγνώσει εντελώς πριν τοποθετήσετε ή πριν τραβήξετε την ταινία από τον τοίχο, αφού οι ανομοιομορφίες στο σημείο που οι ρίγες ενώνονται είναι το μοναδικό που πρέπει να προσέξετε.
Είναι γενικά μια τεχνική που βασίζει το αποτέλεσμά της στη λεπτομέρεια, δεν \"συγχωρεί\" τα λάθη και τις ατέλειες και που αν δεν είναι απόλυτα πετυχημένη, καλύτερα ...να μην υπάρχει καθόλου.Αν όμως τα καταφέρετε, το αποτέλεσμα πραγματικά θα σας ανταμοίψει για τον κόπο σας.
Ακόμα κι αν δεν είστε διατεθειμένοι για τόσο κόπο αλλά επιμένετε σε ρίγες που θα δώσουν στον τοίχο την όψη της ταπετσαρίας, κάντε απλούστερη την όλη διαδικασία επιλέγοντας ένα όσο πιο απλό ριγέ σχέδιο. 
Εντοπίστε σ΄ένα δειγματολόγιο ριγέ ταπετσαριών ή υφασμάτων ένα τέτοιο σχέδιο που να σας αρέσει και που πιστεύετε ότι θα ταίριαζε στον χώρο σας, με δύο μόνο χρώματα και σχετικά φαρδιές ρίγες ή και ...αυτοσχεδιάστε σχεδιάζοντας το δικό σας. Βάψτε τον τοίχο με το βασικό του χρώμα, αφήστε να στεγνώσει εντελώς και ακολουθείστε για να οριοθετήσετε και να βάψετε τις ρίγες, την ίδια ακριβώς διαδικασία. 
ΜΕ...S T E N C I L S
Για εντελώς ερασιτέχνες, αλλά και για εκείνους που θέλουν να δημιουργήσουν ένα διαφορετικό από το κλασσικό βάψιμο, χωρίς καμιά ιδιαίτερη γνώση και προσπάθεια και κυρίως γρήγορα, η τεχνική των stencils είναι ιδανική.
Θα τα βρείτε σε όλα τα μεγάλα καταστήματα χρωμάτων αλλά και στα πολυκαταστήματα με είδη σπιτιού και εκτός από την αρχική μορφή που διατέθηκαν στη αγορά, δηλ. με τη μορφή πλαστικών σχεδίων που τα ακουμπάτε στον τοίχο και περνάτε με ρολό ή πινέλο χρώμα στα κενά, υπάρχουν πλέον και στην πολύ πιο εύχρηστη εκδοχή, της ΣΤΑΜΠΑΣ ΑΠΟ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ. Απλά βουτάτε τη στάμπα στο χρώμα και την αποτυπώνετε στον τοίχο, επαναλαμβάνοντας την διαδικασία όσες φορές χρειάζεται.
Το χρώμα των stencils, θα πρέπει να είναι εντονότερο/πιο σκούρο από εκείνο του τοίχου.
Το μόνο που επιπλέον θα χρειαστεί να κάνετε, ένας υποτυπώδης σχεδιασμός για τις αποστάσεις που θα τοποθετήσετε την κάθε επανάληψη του σχεδίου, για να διευκολυνθείτε σημαδέψτε από πριν τα σημεία στον τοίχο μ΄ένα μολύβι.
Τα stencils είναι ο τέλειος τρόπος για να ανανεώνετε συχνά και εύκολα την εμφάνιση των τοίχων σας, να δημιουργείτε εποχιακές διακοσμήσεις στους τοίχους αλλά και η ιδανική πρόταση για παιδικά δωμάτια, αφού θα βρείτε stencils σε σχέδια αποκλειστικά παιδικά, ήρωες κινουμένων σχεδίων κλπ σε μεγάλη ποικιλία διαστάσεων και χρωμάτων.
Για όσους δε \"πιάνει\" το χέρι τους, δεν είναι καθόλου δύσκολο να δημιουργήσουν τα δικά τους τέτοιου τύπου stencils, σχεδιάζοντας και κόβοντας πάνω σε χαρτόνι ή χοντρό πλαστικό τα δικά τους σχέδια. 
Όποια τεχνοτροπία κι αν διαλέξετε, ανάλογα με το γούστο αλλά και τον διαθέσιμο για να την δημιουργήσετε χρόνο σας, να θυμάστε πάντα ότι γενικά η ιδιαίτερη εμφάνιση ενός και μόνο τοίχου, μπορεί να λειτουργήσει στην διακόσμηση και την συνολική όψη ενός χώρου, πολύ πιο καταλυτικά απ΄όσο πολλά έπιπλα ή υφάσματα μαζί. 
Το χρώμα έχει τη δύναμη να επιδρά καθοριστικά και να αλλάζει ριζικά την εικόνα αλλά και την γενική ατμόσφαιρα του σπιτιού, γι΄ αυτό και αξίζει να ασχοληθείτε μαζί του λίγο παραπάνω, ξεφεύγοντας από τα συνηθισμένα...
Paint with T H E R N A T I O P E S
After general and from all over \"simplistic\" which included the first tribute to the ... sports, it\'s time to ... kallitechnizein with roller in hand.
The prices for industry professionals are soaring and even if you do not have grumbled that leisure time, perhaps the time has come to cut hours ... pointless audience, to do something more creative and especially useful ...
The general philosophy of the style of the painting is merely the creation on the surface of the wall undefined, asymmetric, or more specific projects and schemes without, in most styles, use any other ornament, except the color itself.
The most numerous special techniques in painting, based on the rule of using two colors, of which one darker than the other and, preferably, \"close\" colors.
For example, if the goal is to create a deep orange wall and if you want to do it with a style that mixes the colors will \"play\" in the color palette, picking two colors that range from bright yellow to a light brick.
The wall was originally painted in one color, the same procedure (plain roll and brush) you would even when the word was unknown your style and then the second color, create the plan of the style you choose.
How?? With the tools and materials each uses.
In principle, therefore, you are absolutely organizational types and want to know exactly what you need, at first, and everything to paint a simple roller and brushes:
Paints - Roll - Brushes tray
Newspapers on the floor
Sheets or plastic to cover furniture
TIME - AND DISPOSAL OF PATIENCE
If you are missing something from the last three, what you get from the past, leave it for another time .... The point is to have fun creating something truly beautiful. If you\'re going to break the nerves of yours and those around you, to curse the five-minute \"black fate\" your not Latsis did you ... \"to pay someone to do your job\" and the like, do not the tired, let the walls as is sometime later ... Indefinite two, three ... think again :)
Whenever you decide but really, all major paint will find brochures of corporate color with many designs to see at least on paper the final result of each style.
In decorating magazines and everything dealing with the house and of course the internet, you can also get this information. Even more useful is to see you \"live\" in another home or public area, the type of style you want to apply.
Not all so intense, so some are suitable for small or for larger areas. General rule, however, whatever style you choose, if you apply that to all the walls of a room, you will not manage to portray neither the room nor your trouble. In one or two very small walls or just part of a wall, the overall effect will be much more beautiful.
the specific role ...
The simplest technique is ideal for amateurs and most harmless with respect to the \"windfall\" of the result.
Besides all this, you need an extra special role TECHNOTROPIAS and decorative TECHNOTROPIAS GEL. You\'ll find large department stores or paint tools and homeware. The rolls are many different designs (flowers, shapes, vague markings, etc.) but be prepared that their cost is much higher, compared to just paint roller.
First, paint the wall just roll me in any color you choose and what hands they need to get a smooth result. Let it dry COMPLETELY and go with a broad brush a special gel TECHNOTROPIAS a different color and a lighter shade of paint.
Before the gel is dry, moisten with water ROLE TECHNOTROPIAS, drain well and go with that wall, with vertical or horizontal movements, depending on the plan you select.
The same result, but less \"finished\" and more simple designs you can achieve and WITHOUT THE USE OF SPECIAL GEL, passing just a different shade of paint over an already painted and dry wall, roll me in any design style.
In general, any store bought roll, get clear and detailed instructions for use because they are likely to choose something that has its own peculiarities.
In any case, choosing to decorate their walls with one of the many patterns / designs that are the specific roles, is easier to create the style in painting.
Last .... \"technology\" breakthrough special dual role, as a simple paint without using a glaze or other material, \"paint\" their design on your walls, giving their form as they had actually invested with wallpaper. Several pinched at a price ... but definitely very impressive outcome. See them here.
Style with sponge
Perhaps the most widespread though not of the easiest, as most people think.
The difficulties of, firstly, the right choice of colors plays a more important role than others, since it \"attaches\" itself in all colors, but that to be truly successful, it requires great attention to detail and \"attachment\" of shades.
In favor of, than other styles that are not \"tired\" of the eye, even if applied to very large surfaces and a significant technical difference, that here the lighter preceding SKOUROU SHADE COLOUR.
Here, then, obviously, than the tools of \"little painter\", you will need an extra sponge (experts recommend natural, but in need and my little plastic sponge with many holes will do your work) and a kouva baggy with water.
Paint the wall first with a lighter color and let dry. Then dampen the sponge, Sweep up, dip it into second color PAINT, GOOD XANASTIPSTE and spend MOVEMENTS WITH HELICAL ARGES the sponge onto the wall.
If a NATURAL SPONGE, just dab the paint onto the wall. Remember that every time you use the sponge should be simple and FRESH PAINT WITH A SMALL QUANTITY (stimmeno very well).
The more you manage to \"erase\", harmoniously and naturally, the shapes created by the sponge, in the general background of the first color that vapsate the wall, the better it is just too difficult and its success.
Perhaps you too have seen walls that \"claim\" that are painted mafti the style, but in reality the picture they give is that of vague and \"clumsily\" designed circles of color over another. In professional applications, however, the move eliminated the sponge on the wall barely visible and the colors \"associations\" are combined in such a way that, despite the difference at the wall a dark-light, the result shows a single, almost painted.
Because sometimes, depending on the quality of the paint, the color when dry is enough difference from what you see first, finish the style you very small part of the wall, let it dry completely to make sure the outcome if the final shade satisfies you, continue.
An interesting and also more simple to create a variant of the same technique is to use ONLY ONE COLOR SHADE and then, but before it dries completely, the same way as above, to \"xanoixete\" some points with damp sponge. Work like erasing a blackboard, slowly, \"xevafontas\" in places and very light color of the wall.
VARIATIONS IN THE SAME ISSUE ...
Paint the wall in the base color (darker), let it dry completely and spend half color (quite lighter) with normal roller or brush.
Put a thin sheet on the FRESH PLASTIC COLOUR, shake it with strong and steady movements or circular depending on the shape you want to capture the wall and pull it carefully. This technique creates, so variations in color, and a \"suspect\" embossed on the wall, becoming more intense, the more \"fat\" is the second layer of paint. Get several such plastic sheets after each used only once and if you do not find
at the hardware store near you, just as well be doing their job and plastic wrapping adhesives, such as for example that are packed baskets for drinks or an opened garbage bag.
And this \"variant\" with plastic instead of a sponge, and of course you can apply it using only one color and creating shapes and tactile sensation, painted himself in over a normal wall clock.
The same as with a sponge so you can work the paint on the wall and using an initially dry, soft cloth, which will then spin it often or replace it, not very fresh and soaked with paint. With fixed and circular movements or embed the second color, as is still fresh, on the base that is already painted the wall, using the cloth or sponge instead ... xevapste slightly uneven and completely in a single color, just like you would with a sponge or plastic sheet.
Here you will find
colors, materials and tools for each type of style
FABRIC like ...
Relatively simple and yet not so prevalent style, giving the surfaces used ... \"canvas\" texture.
And here you have to paint the wall with the usual procedure (roller-brush) in the color white or cream. Allow the paint to dry completely and then:
- Also with a roller, pass a second color and INTENSE DARK.
-After finishing with the second color, and even as the wall is YGROS with wide brush with VERY HARD COAT, \"brush\" the wall first and then HORIZONTAL VERTICAL across the painted surface, so that through the intense color can hardly see the original white or cream-colored wall.
The \"lines\" of course you will take and can not be oloisies, but must move straight to a minimum. So if you are indifferent to the \"steady hand\", ask someone for help or try a different style.
The most important for the success of this technique is that each \"line\" that will pull the brush or spatula move will be shown continuously from the beginning to the end of each horizontal or vertical woody, when done without detectable clearly points to the brush stood by the wall to xanakoumpisei, creating gaps in the overall plan.
And this technique you can apply it using a single color. This instance would paint the wall in any shade, and the more thick paint can and brush instead will use a notched trowel to create intense streaks.
In large paint shops, with materials and tools for professionals, in addition to simple brushes and spatulas for this style, there are more sophisticated in color that give a different texture, eg a sense of \"linen\" other cause \"grain\" color etc. and the surface of the wall feel that he has painted, but covered with wallpaper.
It\'s a very impressive style and an idea to become perfect is to not apply it across the wall, but the floor and up to a certain height. In point of union with the simple style of wall painting, place a ready-sticker wallpaper border, a piece of wood or plaster partition or if you are coping, draw your own border.
the \"constellation\" of ... G L A Z E
Searching for potential projects and ideas for styles you fall into a new generation of materials with less effort and above all more \"persuasive\" may give the surfaces to be used texture fabric, wood, marble, crackle, etc. All those aged The styles are referred to as ... faux techniques, because they give the \"illusion\" of another material and not paint, on any surface applied.
Somewhere you will see the glaze to be referred to as \"glaze\", elsewhere as \"paint technique\".
In reality there is neither the one nor the other but something between paint
H ARTWALL παρεχει ποιότητας υπηρεσίες για το βάψιμο σπιτιού. Προκειμένου να ανταποκριθούμε με τον βέλτιστο τρόπο σε κάθε σας ανάγκη, υιοθετούμε μοντέρνες μεθόδους και διαθέτουμε τα πιο σύγχρονα εργαλεία. Μεριμνούμε για την ασφάλεια των πελατών μας, χρησιμοποιώντας υλικά που πληρούν τις προδιαγραφές , ενώ η υψηλής ποιότητας εργασία που παρέχουμε, μας επιτρέπει να προσφέρουμε γραπτή εγγύηση του αποτελέσματος.Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο των οικοδομικών εργασιών και των ανακαινίσεων, με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία ενώ εξειδικεύεται και στους ελαιοχρωματισμούς οικιακών και επαγγελματικών χώρων.Το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας, παρέχει άμεση εξυπηρέτηση με αξιοπιστία στον προκαθορισμένο χρόνο παράδοσης του έργου. Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών που χαρακτηρίζονται από ποιότητα, συνέπεια, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Εμπιστευθείτε μας και είμαστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα είναι εγγυημένο. Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την υπηρεσία που θέλετε να αναλάβουμε.Αναλαμβάνουμε κάθε είδους εργασία ελαιοχρωματισμού που απαιτεί ο χώρος σας, επαγγελματικός ή οικιακός.Τα έμπειρα και καταρτισμένα συνεργεία τεχνικών, που διατηρούμε, προσφέρουν στους πελάτες μας με υπευθυνότητα και οργάνωση, υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Με γνώμονα την αποδοτικότερη χρήση και εφαρμογή των νέων υλικών και συστημάτων δόμησης εξασφαλίζουμε πάντα για εσάς το καλύτερο ποιοτικό αποτέλεσμα, οικονομικά και αξιόπιστα.
Αναλαμβάνω το βάψιμο του σπιτιού ή του μαγαζιού σας. Η πολύχρονη εμπειρία μου, με έχει βοηθήσει στο να φέρνω ένα μοναδικό αποτέλεσμα σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω. Χρησιμοποιώ μπογιές και υλικά υψηλής ποιότητας αλλά και τεχνοτροπίες που φέρνουν τα ιδανικά αποτελέσματα. Θα είναι χαρά μου να αναλάβω και τη δική σας εργασία.

Technical Decorative Paints ARTWALLΒΑΨΤΕ ΜΕ Τ Ε Χ Ν Ο Τ Ρ Ο Π Ι Ε Σ Μετά απ΄όλα τα γενικά και "απλοϊκά" που περιελάμβανε  το πρώτο αφιέρωμα στο ...σπόρ, ήρθε η στιγμή του ...

Τιμή από: 30.00 €

Λεπτομέρειες
Εφαρμογές Διακόσμησης
Τεχνοτροπία τοίχου Δερμάτινης Υφής
Εφαρμογές Διακόσμησης
Τεχνοτροπία τοίχου Δερμάτινης Υφής 
 Η Art wall ακολουθώντας τους κανόνες των διεθνών αρχιτεκτονικών εφαρμογών διακόσμησης χώρων χρησιμοποιώντας παλιές και νέες μεθόδους, μαζί με σύγχρονα υλικά και εργαλεία πλουτίζει καθημερινά την γκάμα της με καινοτόμες προτάσεις διακόσμησης χώρων. 
Η τεχνοτροπία δερμάτινης υφής εφαρμόζεται κυρίως σε εσωτερικούς χώρους δίνοντας απόλυτα την αίσθηση της σύγχρονης διακόσμησης. Δεν υπάρχει περιορισμός στις αποχρώσεις. Εφαρμόζεται άμεσα χωρίς ιδιαίτερο κόστος.

Η Art wall ακολουθώντας τους κανόνες των διεθνών αρχιτεκτονικών εφαρμογών διακόσμησης χώρων χρησιμοποιώντας παλιές και νέες μεθόδους, μαζί με σύγχρονα υλικά και ...Λεπτομέρειες
Εφαρμογές Διακόσμησης
Τεχνοτροπία τοίχου Δερμάτινης Υφής
Εφαρμογές Διακόσμησης
Τεχνοτροπία τοίχου Δερμάτινης Υφής 
 Η Art wall ακολουθώντας τους κανόνες των διεθνών αρχιτεκτονικών εφαρμογών διακόσμησης χώρων χρησιμοποιώντας παλιές και νέες μεθόδους, μαζί με σύγχρονα υλικά και εργαλεία πλουτίζει καθημερινά την γκάμα της με καινοτόμες προτάσεις διακόσμησης χώρων. 
Η τεχνοτροπία δερμάτινης υφής εφαρμόζεται κυρίως σε εσωτερικούς χώρους δίνοντας απόλυτα την αίσθηση της σύγχρονης διακόσμησης. Δεν υπάρχει περιορισμός στις αποχρώσεις. Εφαρμόζεται άμεσα χωρίς ιδιαίτερο κόστος.

Η Art wall ακολουθώντας τους κανόνες των διεθνών αρχιτεκτονικών εφαρμογών διακόσμησης χώρων χρησιμοποιώντας παλιές και νέες μεθόδους, μαζί με σύγχρονα υλικά και ...Λεπτομέρειες
Εφαρμογές Διακόσμησης
Τεχνοτροπία τοίχου Δερμάτινης Υφής .τεχνοτροπιες τοιχου κρεβατοκαμαρας, τεχνοτροπιες τοιχου με σφουγγαρι, τεχνοτροπιες τοιχου πως γινεται, τεχνοτροπιες τοιχου τιμες, τεχνοτροπιες τοιχου κρακελε, τεχνοτροπιες τοιχου με σακουλα, τεχνοτροπιες τοιχου βαψιμο,
Εφαρμογές Διακόσμησης
Τεχνοτροπία τοίχου Δερμάτινης Υφής .τεχνοτροπιες τοιχου κρεβατοκαμαρας, τεχνοτροπιες τοιχου με σφουγγαρι, τεχνοτροπιες τοιχου πως γινεται, τεχνοτροπιες τοιχου τιμες, τεχνοτροπιες τοιχου κρακελε, τεχνοτροπιες τοιχου με σακουλα, τεχνοτροπιες τοιχου βαψιμο, 
 Η Art wall ακολουθώντας τους κανόνες των διεθνών αρχιτεκτονικών εφαρμογών διακόσμησης χώρων χρησιμοποιώντας παλιές και νέες μεθόδους, μαζί με σύγχρονα υλικά και εργαλεία πλουτίζει καθημερινά την γκάμα της με καινοτόμες προτάσεις διακόσμησης χώρων. τεχνοτροπιες τοιχου κρεβατοκαμαρας,
τεχνοτροπιες τοιχου με σφουγγαρι,
τεχνοτροπιες τοιχου πως γινεται,
τεχνοτροπιες τοιχου τιμες,
τεχνοτροπιες τοιχου κρακελε,
τεχνοτροπιες τοιχου με σακουλα,
τεχνοτροπιες τοιχου βαψιμο,
τεχνοτροπιες τοιχου με στοκο,
Η Artwall, μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στο χώρο της διακόσμησης, δραστηριοποιείται από το 1995. Αποτελούμενη από καταξιωμένους στο χώρο αρχιτέκτονες, διακοσμητές, κατασκευαστές και τεχνίτες αποχαρακτηρίζεται αμέσως από το τίτλο ενός απλού συνεργείου ελαιοχρωματιστών. Στην Artwall η διακόσμηση είναι συνιφασμένη με την αξιοπιστία, την τεχνογνωσία, την εμπειρία και ασφαλώς και την καινοτομία. Έχοντας συνεχή ενημέρωση, κατάρτιση και εκπαίδευση σε συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρίες Ελλάδας και εξωτερικού στο χώρο της διακόσμησης και των υλικών εφαρμογής η Artwall σας διαμορφώνει και διακοσμεί το χώρο σας όπως ακριβώς τον έχετε ονειρευτεί. Γιατί η Artwall μπορεί να κάνει τα όνειρά σας πραγματικότητα.. Με αυξημένο το αίσθημα ευθύνης απέναντι στο περιβάλλον η Artwall χρησιμοποιεί οικολογικά, φιλικά προς το περιβάλλον υλικά και συμμετέχει ενεργά στην Ανακύκλωση δομικών υλικών καθότι και μέλος του www.kaneanakiklosi.gr . Με συνείδηση απέναντι στον Έλληνα καταναλωτή και κατανοώντας πλήρως τις ανάγκες για ποιοτική και ταυτόχρονα πρωτοποριακή διακόσμηση προσφέρει το καλύτερο αποτέλεσμα σε τιμή που δημιουργούν απορίες σε αυτούς που προσπαθούν να μιμηθούν την Artwall. Έχοντας ενεργή και δυναμική παρουσία στο χώρο του διαδικτύου από το 2005 η Artwall μπορεί να αναδείξει δείγμα της δουλείας της μέσω του www.artwall.gr. H Artwall να αναλάβει εξολοκλήρου: Þ	Σαλόνια	Þ	Τραπεζαρίες	Þ	Κρεβατοκάμαρες Þ	Καφετέριες Þ Καταστήματα ρούχων	Þ	Μπάνια	Þ	Κουζίνες	Þ	Πλατείες Þ	Παλαιές Ντουλάπες	Þ	Τζάκια	Þ	Παλαιά έπιπλα	Þ	Ασανσέρ Þ	Δημόσιους χώρους	Þ	Ξενοδοχεία Þ	Εξωτ. Χώρους	Þ	Εστιατόρια Þ	Εμπορικά κέντρα	Þ	Κουζίνες	Þ	Παιδικά δωμάτια	Þ	Μπάρ Εφαρμόζοντας : -Πρωτοποριακές τεχνοτροπίες. Το εξειδικευμένο προσωπικό εφαρμόζει τη τεχνοτροπία της επιλογής σας στην απόχρωση που ταιριάζει στο χώρο σας σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Άμεση εφαρμογή, με τα καλύτερα υλικά. -Ταπετσαρίες. Οι έμπειροι τεχνίτες μας εφαρμόοζουν τη ταπετσαρία που θα διαλέξετε μέσα από τη μεγάλη γκάμα ταπετσαριών που διαθέτει η Artwall ή ακόμα και δημιουργώντας τη ταπετσαρία με τη φωτογραφία της επιλογής σας. -Πατητή τσιμεντοκονία. Η πατητή τσιμεντοκονία δίνει ξεχωριστή αισθητική σε τοίχους, δάπεδα, πάγκους, μπανιέρες, κουζίνες και γενικώς σε χώρους όπου οι αισθητικές απαιτήσεις είναι υψηλές. Εμπιστευθείτε μας τα όνειρα σας κι εμείς θα τα κάνουμε πραγματικότητα!!!!  Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Αττικής & ολόκληρης της Ελλάδας : 

Αγία Βαρβάρα, Αγία Παρασκευή, Άγιοι Ανάργυροι, Άγιος Δημήτριος, Άγιος Ιωάννης Ρέντης, Άγιος Στέφανος, Αθήνα ,Κέντρο, Αιγάλεω, Άλιμος, Καλαμάκι, Αμπελόκηποι, Ανάβυσσος, Άνω Λιόσια, Αργυρούπολη, Αρτέμιδα, Ασπρόπυργος Αχαρνές, Βάρη, Βάρκιζα, Βαρυμπόμπη, Βούλα, Βουλιαγμένη, Βριλήσσια, Βύρωνας, Γαλάτσι, Γέρακας, Γλυκά Νερά, Γλυφάδα, Γραμματικό, Δάφνη, Δραπετσώνα, Εκάλη, Ελευσίνα, Ελληνικό, Εξάρχεια, Ζωγράφου, Ηλιούπολη, Ηράκλειο, Θρακομακεδόνες, Ίλιον, Ιλίσια, Καισαριανή, Καλλιθέα, Καματερό, Κερατσίνι, Κηφισιά, Κολωνάκι, Κορυδαλλός, Κορωπί Κρυονέρι, Κυψέλη, Λαύριο, Μάνδρα, Μαραθώνας, Μαρκόπουλο, Μαρούσι, Μέγαρα, Μελίσσια, Μεταμόρφωση, Μοναστηράκι, Μοσχάτο, Νέα Ερυθραία, Νέα Ιωνία, Νέα Μάκρη, Νέα Πεντέλη, Νέα Σμύρνη, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Χαλκηδόνα Νέος Κόσμος, Νίκαια, Παγκράτι, Παιανία, Παλαιό Φάληρο, Παλλήνη, Παπάγου, Πατήσια, Πειραιάς, Πεντέλη, Πέραμα, Περιστέρι, Πετρούπολη, Πεύκη, Πικέρμι, Πλάκα, Πόρτο Ράφτη, Ραφήνα, Ροδόπολη, Σαλαμίνα, Σαρωνίδα, Σπάτα, Σταμάτα, Ταύρος, Υμηττός, Φιλοθέη, Φυλή, Χαιδάρι, Χαλάνδρι Χολαργός, Ψυρρή, Ψυχικό , Αμπελόκηποι, Πανόραμα, Περαία, Χαλκηδόνα 
τεχνοτροπιες τοιχου,
τεχνοτροπιες ζωγραφικης,
τεχνοτροπιες βαψιματος τοιχου βιντεο, τεχνοτροπιες χρωματων,
τεχνοτροπιες τοιχου,τεχνοτροπιες τοιχου κρακελε,τεχνοτροπιες τοιχου με στοκο,
τεχνοτροπιες τοιχου 2016,τεχνοτροπιες τοιχου 2015,τεχνοτροπιες τοιχου 2014, τεχνοτροπιες τοιχου 2013,τεχνοτροπιες τοιχου2012, τεχνοτροπιες τοιχου 2011,τεχνοτροπιες τοιχου 2010,τεχνοτροπιες τοιχου κρεβατοκαμαρας,
τεχνοτροπιες τοιχου για σαλονι,
τεχνοτροπιες βαψιματος τοιχου με ριγες,
τεχνοτροπιες και διακοσμηση τζακιου,τεχνοτροπιατοιχου σαλονιου, τεχνοτροπιες τοιχου με γαντι,τεχνοτροπια τοιχου με ρολο, τεχνοτροπια τοιχου με σακουλα, τεχνοτροπια τοιχου με ναυλον,τεχνοτροπια τοιχου με αλουμινοχαρτο,τεχνοτροπια τοιχου vitex,vitex τεχνοτροπιες,χρωματα τεχνοτροπιας βιβεχρωμ,vitexμεταλλικα χρωματα,χρωματα βιβεχρωμ τεχνοτροπιες 


Το Stucco Veneziano, έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες σε όλο τον κόσμο, σε σπίτια, γραφεία, και αρχιτεκτονικά αριστουργήματα στις κατακόμβες της Ρώμης, τα ερείπια της Πομπηίας και το Υδραγωγείο της Segovia στην Ισπανία. Αρχιτέκτονες, διακοσμητές, καλλιτέχνες και ιδιοκτήτες ακινήτων έχουν όλοι θαύμασαν την ξεχωριστή ομορφιά αυτής της μορφής επιφανειών τοίχου Λόγω της λείο φινίρισμα και μετάξι-όπως λάμψη. Ενετικό Γύψος είναι διαφορετικό από τα άλλα είδη του στόκου σε πολλαπλά στρώματα και υψηλή γυαλισμένο -μαρμάρινο σαν επιφάνεια. Αυτά τα σβησμένο ασβέστη τελειώματα χρησιμοποιούνται σε εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες. Η μοναδικότητά της βρίσκεται σε μεγάλο βαθμό, με τις διαδικασίες και τα συστατικά παρέμεινε συνεπής από την πρώτη μ.Χ. αιώνα. 

Τι είναι ένα faux φινίρισμα;
Faux Ζωγραφική / Τελειώματα havebeen χρησιμοποιείται εδώ και χιλιετίες (πάνω από 5.000 χρόνια). Από τις ζωγραφιές των σπηλαίων των αρχαίων Μάγια στους τάφους στην Αίγυπτο, γενιές έχουν επιδιώξει να «ξεγελάσουν το μάτι» και να εμπνεύσει την ομορφιά. Καλλιτέχνες θα μαθητευόμενος για τουλάχιστον 10 χρόνια με ένα faux ζωγράφο πλοίαρχο πριν από την εργασία μόνοι τους. Μεγάλη αναγνώριση τι απονέμεται σε καλλιτέχνες που θα μπορούσε πραγματικά να ξεγελάσουν τους θεατές να πιστέψει εργασία τους ό, τι το πραγματικό πράγμα. Faux ζωγραφική συνέχισε να είναι δημοφιλής διάρκεια των αιώνων, αλλά γνώρισε σημαντική αναθέρμανση στο νεοκλασικό αναβίωση του δέκατου ένατου αιώνα και το στυλ Art Deco της δεκαετίας του 1920. Αν και είναι συνήθως χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία περιοχών έκανε προσομοίωση ξύλο, μάρμαρο και πέτρα, τα σκάφη μας είναι τόσο πολύ περισσότερο από ό, τι τεχνικές σύνθεσης. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ & Δείτε δείγματα

Maui Ενετικό γύψο, Faux φινιρίσματος, Trompe l \'oeil & Wall Art
Από την παλιά δεξιοτεχνία για την NEW WORLD στυλ. , ,

Τέχνη και ψυχή έχει μια αποστολή να μετατρέψει το σπίτι σας, το γραφείο, ή εμπορικό χώρο σε ένα έργο τέχνης? ένα μέρος που αγαπούν να περνούν το χρόνο τους με τους συναδέλφους, τους φίλους και την οικογένεια. Απορρέουν από γενιές της Ευρωπαϊκής δεξιοτεχνία, προσφέρουμε αυθεντική βενετσιάνικη γύψο, faux φινίρισμα, trompe l\'oeil και μοναδικά αυθεντικά έργα τέχνης στον τοίχο. Όλα αρχιτεχνιτών μας είναι ευρωπαϊκή εκπαιδευτεί στη λεπτή τέχνη της ενετικό ασβεστοκονίαμα. Η μοναδική ιταλική τελειώματα μας δημιουργούν απεριόριστες δυνατότητες που θυμίζει το στυλ και τη χάρη. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε, και αυτό φαίνεται.

Δημιουργήστε ένα νέο όραμα για τον χώρο σας από την έμπνευση της ψυχής σας και αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να φέρει έκανε το όραμα για τη ζωή. Ο καθένας έχει σε δρομολόγια ενδοκοινοτικών τεχνίτη που περιμένουν να υπερεκφράζεται, και συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας για να αποκαλύψει αυτά τα όμορφα βάθη και να φανερώσει το όραμά σας.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για μια διαβούλευση για να δείτε πώς μπορείτε να αγαπάς όπου ζείτε και να ζήσουν στον τόπο που αγαπάς.
Ti eínai to Enetikó gýpso?
Enetikó gýpso í stókos Veneziano, échei chrisimopoiitheí gia aiónes se ólo ton kósmo, se spítia, grafeía, kai architektoniká aristourgímata stis katakómves tis Rómis, ta ereípia tis Pompiías kai to Ydragogeío tis Segovia stin Ispanía. Architéktones, diakosmités, kallitéchnes kai idioktítes akiníton échoun óloi thávmasan tin xechoristí omorfiá aftís tis morfís epifaneión toíchou Lógo tis leío finírisma kai metáxi-ópos lámpsi. Enetikó Gýpsos eínai diaforetikó apó ta álla eídi tou stókou se pollaplá strómata kai ypsilí gyalisméno -marmárino san epifáneia. Aftá ta svisméno asvésti teleiómata chrisimopoioúntai se esoterikés kai exoterikés epifáneies. I monadikótitá tis vrísketai se megálo vathmó, me tis diadikasíes kai ta systatiká thathave parémeine synepís apó tin próti m.CH. aióna. DIAVASTE PERISSOTERA & Deíte deígmata

Ti eínai éna faux finírisma?
Faux Zografikí / Teleiómata havebeen chrisimopoieítai edó kai chilietíes (páno apó 5.000 chrónia). Apó tis zografiés ton spilaíon ton archaíon Mágia stous táfous stin Aígypto, geniés échoun epidióxei na «xegelásoun to máti» kai na empnéfsei tin omorfiá. Kallitéchnes tha mathitevómenos gia touláchiston 10 chrónia me éna faux zográfo ploíarcho prin apó tin ergasía mónoi tous. Megáli anagnórisi ti aponémetai se kallitéchnes pou tha boroúse pragmatiká na xegelásoun tous theatés na pistépsei ergasía tous ó, ti to pragmatikó prágma. Faux zografikí synéchise na eínai dimofilís diárkeia ton aiónon, allá gnórise simantikí anathérmansi sto neoklasikó anavíosi tou dékatou énatou aióna kai to styl Art Deco tis dekaetías tou 1920. An kai eínai syníthos chrisimopoioúntai gia ti dimiourgía periochón ékane prosomoíosi xýlo, mármaro kai pétra, ta skáfi mas eínai tóso polý perissótero apó ó, ti technikés sýnthesis. DIAVASTE PERISSOTERA & Deíte deígmata

Maui Enetikó gýpso, Faux finirísmatos, Trompe l \'oeil & Wall Art
Apó tin paliá dexiotechnía gia tin NEW WORLD styl. , ,

Téchni kai psychí échei mia apostolí na metatrépsei to spíti sas, to grafeío, í emporikó chóro se éna érgo téchnis? éna méros pou agapoún na pernoún to chróno tous me tous synadélfous, tous fílous kai tin oikogéneia. Aporréoun apó geniés tis Evropaïkís dexiotechnía, prosféroume afthentikí venetsiániki gýpso, faux finírisma, trompe l\'oeil kai monadiká afthentiká érga téchnis ston toícho. Óla architechnitón mas eínai evropaïkí ekpaidefteí sti leptí téchni tis enetikó asvestokoníama. I monadikí italikí teleiómata mas dimiourgoún aperióristes dynatótites pou thymízei to styl kai ti chári. Agapáme aftó pou kánoume, kai aftó faínetai.

Dimiourgíste éna néo órama gia ton chóro sas apó tin émpnefsi tis psychís sas kai afíste mas na sas voithísoume na férei ékane to órama gia ti zoí. O kathénas échei se dromológia endokoinotikón techníti pou periménoun na yperekfrázetai, kai synergazómaste stená me tous pelátes mas gia na apokalýpsei aftá ta ómorfa váthi kai na fanerósei to óramá sas.

Parakaloúme epikoinoníste mazí mas símera gia mia diavoúlefsi gia na deíte pós boreíte na agapás ópou zeíte kai na zísoun ston tópo pou agapás
Η τεχνοτροπία δερμάτινης υφής εφαρμόζεται κυρίως σε εσωτερικούς χώρους δίνοντας απόλυτα την αίσθηση της σύγχρονης διακόσμησης. Δεν υπάρχει περιορισμός στις αποχρώσεις. Εφαρμόζεται άμεσα χωρίς ιδιαίτερο κόστος.

Η Art wall ακολουθώντας τους κανόνες των διεθνών αρχιτεκτονικών εφαρμογών διακόσμησης χώρων χρησιμοποιώντας παλιές και νέες μεθόδους, μαζί με σύγχρονα υλικά και ...

Τιμή από: 131.00 €

Λεπτομέρειες
Εφαρμογές Διακόσμησης
Τεχνοτροπία τοίχου Δερμάτινης Υφής ,τεχνοτροπιες τοιχου κρεβατοκαμαρας, τεχνοτροπιες τοιχου με σφουγγαρι, τεχνοτροπιες τοιχου πως γινεται, τεχνοτροπιες τοιχου τιμες, τεχνοτροπιες τοιχου κρακελε, τεχνοτροπιες τοιχου με σακουλα, τεχνοτροπιες τοιχου βαψιμο,
Εφαρμογές Διακόσμησης
Τεχνοτροπία τοίχου Δερμάτινης Υφής ,τεχνοτροπιες τοιχου κρεβατοκαμαρας, τεχνοτροπιες τοιχου με σφουγγαρι, τεχνοτροπιες τοιχου πως γινεται, τεχνοτροπιες τοιχου τιμες, τεχνοτροπιες τοιχου κρακελε, τεχνοτροπιες τοιχου με σακουλα, τεχνοτροπιες τοιχου βαψιμο, 
 Η Art wall ακολουθώντας τους κανόνες των διεθνών αρχιτεκτονικών εφαρμογών διακόσμησης χώρων χρησιμοποιώντας παλιές και νέες μεθόδους, μαζί με σύγχρονα υλικά και εργαλεία πλουτίζει καθημερινά την γκάμα της με καινοτόμες προτάσεις διακόσμησης χώρων. τεχνοτροπιες τοιχου κρεβατοκαμαρας,
τεχνοτροπιες τοιχου με σφουγγαρι,
τεχνοτροπιες τοιχου πως γινεται,
τεχνοτροπιες τοιχου τιμες,
τεχνοτροπιες τοιχου κρακελε,
τεχνοτροπιες τοιχου με σακουλα,
τεχνοτροπιες τοιχου βαψιμο,
τεχνοτροπιες τοιχου με στοκο,
Η τεχνοτροπία δερμάτινης υφής εφαρμόζεται κυρίως σε εσωτερικούς χώρους δίνοντας απόλυτα την αίσθηση της σύγχρονης διακόσμησης. Δεν υπάρχει περιορισμός στις αποχρώσεις. Εφαρμόζεται άμεσα χωρίς ιδιαίτερο κόστος.

Η Art wall ακολουθώντας τους κανόνες των διεθνών αρχιτεκτονικών εφαρμογών διακόσμησης χώρων χρησιμοποιώντας παλιές και νέες μεθόδους, μαζί με σύγχρονα υλικά και ...Λεπτομέρειες
Εφαρμογές Διακόσμησης
Τεχνοτροπία τοίχου Δερμάτινης Υφής .τεχνοτροπίες τοίχου, τεχνοτροπίες ζωγραφικής, τεχνοτροπίες βαψίματος τοίχου βίντεο, τεχνοτροπίες χρωμάτων, τεχνοτροπίες τοιχου,τεχνοτροπιες τοιχου κρακελε,τεχνοτροπιες τοιχου με στοκο, τεχνοτροπιες τοιχου 2016,τεχνοτροπ
Εφαρμογές Διακόσμησης
Τεχνοτροπία τοίχου Δερμάτινης Υφής .τεχνοτροπίες τοίχου, τεχνοτροπίες ζωγραφικής, τεχνοτροπίες βαψίματος τοίχου βίντεο, τεχνοτροπίες χρωμάτων, τεχνοτροπίες τοιχου,τεχνοτροπιες τοιχου κρακελε,τεχνοτροπιες τοιχου με στοκο, τεχνοτροπιες τοιχου 2016,τεχνοτροπ
 Η Art wall ακολουθώντας τους κανόνες των διεθνών αρχιτεκτονικών εφαρμογών διακόσμησης χώρων χρησιμοποιώντας παλιές και νέες μεθόδους, μαζί με σύγχρονα υλικά και εργαλεία πλουτίζει καθημερινά την γκάμα της με καινοτόμες προτάσεις διακόσμησης χώρων. τεχνοτροπίες τοίχου,
τεχνοτροπίες ζωγραφικής,
τεχνοτροπίες βαψίματος τοίχου βίντεο, τεχνοτροπίες χρωμάτων,
τεχνοτροπίες τοιχου,τεχνοτροπιες τοιχου κρακελε,τεχνοτροπιες τοιχου με στοκο,
τεχνοτροπιες τοιχου 2016,τεχνοτροπιες τοιχου 2015,τεχνοτροπιες τοιχου 2014, τεχνοτροπιες τοιχου 2013,τεχνοτροπιες τοιχου2012, τεχνοτροπιες τοιχου 2011,τεχνοτροπιες τοιχου 2010,τεχνοτροπιες τοιχου κρεβατοκαμαρας,
τεχνοτροπιες τοιχου για σαλονι,
τεχνοτροπιες βαψιματος τοιχου με ριγες,
τεχνοτροπιες και διακοσμηση τζακιου,τεχνοτροπιατοιχου σαλονιου, τεχνοτροπιες τοιχου με γαντι,τεχνοτροπια τοιχου με ρολο, τεχνοτροπια τοιχου με σακουλα, τεχνοτροπια τοιχου με ναυλον,τεχνοτροπια τοιχου με αλουμινοχαρτο,τεχνοτροπια τοιχου vitex,vitex τεχνοτροπιες,χρωματα τεχνοτροπιας βιβεχρωμ,vitexμεταλλικα χρωματα,χρωματα βιβεχρωμ τεχνοτροπιες 
Wall styles,
painting styles,
video wall painting techniques, styles colors,
Wall styles, Style Wall cracked, Style Wall with stucco,
Style Wall 2016 Wall Style 2015 Style 2014 Wall, Wall Style 2013 Style toichou2012, Style Wall 2011 Wall Style 2010 Style Wall bedrooms,
Style Wall for living room,
Style Painting Wall Stripes,
Style and decoration fireplaces, technotropiatoichou DISCOUNTS, Style Wall with gloves, TECHNOTROPIA Wall clock, TECHNOTROPIA Wall Bag, TECHNOTROPIA Wall with nylon, TECHNOTROPIA hangings with aluminum foil, TECHNOTROPIA Wall vitex, vitex styles, colors Style VIVECHROM, vitexmetallika colors, colors VIVECHROM Style
Η τεχνοτροπία δερμάτινης υφής εφαρμόζεται κυρίως σε εσωτερικούς χώρους δίνοντας απόλυτα την αίσθηση της σύγχρονης διακόσμησης. Δεν υπάρχει περιορισμός στις αποχρώσεις. Εφαρμόζεται άμεσα χωρίς ιδιαίτερο κόστος.

Η Art wall ακολουθώντας τους κανόνες των διεθνών αρχιτεκτονικών εφαρμογών διακόσμησης χώρων χρησιμοποιώντας παλιές και νέες μεθόδους, μαζί με σύγχρονα υλικά και ...

Τιμή από: 70.00 €

Λεπτομέρειες
Σελίδα αποτελεσμάτων: [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ] [ 8 ] [ 9 ] [ 10 ] [ 11 ] [ 12 ] [ 13 ] [ 14 ] [ 15 ] [ 16 ] [ 17 ] [ 18 ] [ 19 ] [ 20 ] [ 21 ]


Μέλος της 4uthesite.com στην κατηγορία
Διακόσμηση Εσωτερικού & Εξωτερικού Χώρου

Αρχική Προφιλ Επικοινωνία Νέα - Ανακοινώσεις Χάρτης Της Ιστοσελίδας

Copyright © 2007 - 2016 www.artwall.gr created with e-Catalog by 4uthesite.com
Page generation time: 0.692192 sec