Ελληνικά English Facebook Twitter Flickr Youtube Email

Κολάζ ,ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ-ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΑ-ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ-ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΧΡΩΜΑΤΑ 66 € Κείμενο: www.artwall.gr-ΤΕΧΝΙΤΡΟΠΙΕΣ-ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ-ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ-ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ 6972597887www.artwall.gr-τεχνοτροπιες-ταπετσαριες-χρωματισμοi-www.artwall.gr-α ισθητικη δο
Τεχνοτροπία Κολάζ

Η σωστή διακόσμηση του χώρου μας είναι ένα βασικό στοιχείο για να έχουμε έναν όμορφο χώρο και ταυτόχρονα να αισθανόμαστε άνετα μέσα σ’ αυτόν. Η μόδα εξελίσσεται συνεχώς, έτσι ολοένα και περισσότερα καινούργια υλικά εντάσσονται στο χώρο της διακόσμησης. Όλοι σας θα έχετε ...

» Εφαρμογές Διακόσμησης » Τεχνοτροπίες » Τεχνοτροπίες Κολάζ » Η σωστή διακόσμηση του χώρου μας είναι ένα βασικό στοιχείο για να έχουμε έναν όμορφο χώρο και ταυτόχρονα να αισθανόμαστε ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ » -ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΑ » ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ » ΔΩΜΑΤΙΟ » ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ » ΧΡΩΜΑΤΑ
Τηλ. Άμεσης Επικοινωνίας: 6972597887,6983095153   
Αναζήτηση :
Επιλογές Προϊόντων
 » Τεχνοτροπία Άγριων Ζώων
 » Τεχνοτροπία βαψίματος με υφή δέρματος ζεμπρας
Τεχνοτροπία Άγριων Ζώων
Τεχνοτροπία βαψίματος με υφή δέρματος ζεμπρας
 Τεχνοτροπία βαψίματος με υφή δέρματος ζεμπρας

Τεχνοτροπία βαψίματος με υφή δέρματος ζεμπραςΛεπτομέρειες


 » Τεχνοτροπία Άγριων Ζώων
 » Τεχνοτροπία βαψίματος με υφή δέρματος ελέφαντα
Τεχνοτροπία Άγριων Ζώων
Τεχνοτροπία βαψίματος με υφή δέρματος ελέφαντα
 Τεχνοτροπία βαψίματος με υφή δέρματος ελέφαντα

Τεχνοτροπία βαψίματος με υφή δέρματος ελέφανταΛεπτομέρειες


 » Εφαρμογές Διακόσμησης
 » Τεχνοτροπία δερμάτινης υφής
Εφαρμογές Διακόσμησης
Τεχνοτροπία δερμάτινης υφής
 Η Art wall ακολουθώντας τους κανόνες των διεθνών αρχιτεκτονικών εφαρμογών διακόσμησης χώρων χρησιμοποιώντας παλιές και νέες μεθόδους, μαζί με σύγχρονα υλικά και εργαλεία πλουτίζει καθημερινά την γκάμα της με καινοτόμες προτάσεις διακόσμησης χώρων. 
Η τεχνοτροπία δερμάτινης υφής εφαρμόζεται κυρίως σε εσωτερικούς χώρους δίνοντας απόλυτα την αίσθηση της σύγχρονης διακόσμησης. Δεν υπάρχει περιορισμός στις αποχρώσεις. Εφαρμόζεται άμεσα χωρίς ιδιαίτερο κόστος.

Η Art wall ακολουθώντας τους κανόνες των διεθνών αρχιτεκτονικών εφαρμογών ...Λεπτομέρειες


» Εφαρμογές Διακόσμησης » Ταπετσαρίες Τοίχων,Φωτοταπετσαριες, » Τεχνοτροπία Κολάζ

Τεχνοτροπία Κολάζ ,Κολάζ ,ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ-ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΑ-ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ-ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΧΡΩΜΑΤΑ 66 € Κείμενο: www.artwall.gr-ΤΕΧΝΙΤΡΟΠΙΕΣ-ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ-ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ-ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ 6972597887www.artwall.gr-τεχνοτροπιες-ταπετσαριες-χρωματισμοi-www.artwall.gr-α ισθητικη δο
ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ-ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΑ-ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ-ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΧΡΩΜΑΤΑ
66 €
Κείμενο: www.artwall.gr-ΤΕΧΝΙΤΡΟΠΙΕΣ-ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ-ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ-ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ 6972597887www.artwall.gr-τεχνοτροπιες-ταπετσαριες-χρωματισμοi-www.artwall.gr-α ισθητικη δομηση---TEXNOTROPIES-TAPETSARIES-DOMATIO PAIDIKO-KOURASANIT-STUCCO-STUCO VENEZIANO-MARMORINO -AFRIKA-SHWAHILI-PANDOMO-PATINES------WWW.ARTWALL.GR-(τεχνη τοιχου) Αναλαμβανουμε 1.ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΤΟΙΠΩΝ 2.ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΤΟΙΧΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ και επισκευες 3.ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΙΔΙΚΟ-ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ με ζωγραφικη.παιδικες ταπετσαριες.αυτοκολητα.μπορτουρες τεχνοτοπιες χρωματων.περλες-graffiti.ελαιοχρωματισμους πολλων χρωματων.-4.ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣμε Εμπιστευθείτε μας τα όνειρα σας κι εμείς θα τα κάνουμε πραγματικότητδιαφορων υλικων 5.ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ-ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ παντος τυπου με οικολογικα και βιολογικα χρωματα--6TZAKIA-tzakia-διαμορφωση με τεχνοτροπιες και ταπετσαριες-- Τεχνοτροπιες- Ταπετσαριες Τοιχου -Παιδικο Δωματιο Τζακια Diakosmhsh WWW.ARTWALL.GR 6972597887 www.artwall.gr-ΤΕΧΝΙΤΡΟΠΙΕΣ-ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ-ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ-ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ 6972597887www.artwall.gr-τεχνοτροπιες-ταπετσαριες-χρωματισμοi-www.artwall.gr-α ισθητικη δομηση---TEXNOTROPIES-TAPETSARIES-DOMATIO PAIDIKO-KOURASANIT-STUCCO-STUCO V χρωματων.περλες-graffiti.ελαιοχρωματισμους πολλων χρωματων.-4.ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣμε συνδιασμου Τεχνοτροπιες- Ταπετσαριες Τοιχου -Παιδικο Δωματιο Τζακια Diakosmhsh WWW.ARTWALL.GR 6972597887 -Τεχνοτροπιες- Ταπετσαριες-Ελαιοχρωματισμοι- -Kourasanit-Marmorino-Patines Τεχνoτροπιες-Ταπετσαριες-Ελαιοχρωματισμοι-Παιδικο Δωματιο Τεχνoτροπιες-Ταπετσαρίες-Ελαιοχρωματισμοι-Παιδικο ΔωματιοΗ σωστή διακόσμηση του χώρου μας είναι ένα βασικό στοιχείο για να έχουμε έναν όμορφο χώρο και ταυτόχρονα να αισθανόμαστε άνετα μέσα σ’ αυτόν. Η μόδα εξελίσσεται συνεχώς, έτσι ολοένα και περισσότερα καινούργια υλικά εντάσσονται στο χώρο της διακόσμησης.
Όλοι σας θα έχετε σίγουρα κάποιο παλιό έπιπλο που αγαπάτε πολύ αλλά σας έχει κουράσει η κλασσική εικόνα του ή ακόμη μία πολύ άτονη οροφή ή μεγάλη επιφάνεια και δεν ξέρετε πώς να την αξιοποιήσετε κάνοντας κάτι διαφορετικό…
 
Μία από τις πιο χρήσιμες νέες μεθόδους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο χώρο σας, είναι οι διακοσμητικές τεχνοτροπίες. Αποτελούν ένα εξαιρετικό δείγμα αισθητικής αντίληψης που διεκδικεί όχι απλώς μια θέση, αλλά την καθιέρωση στο χώρο της τεχνοτροπίας και της διακόσμησης.
Είναι μία σειρά από τεχνοτροπίες ειδικής τεχνολογίας και δίνουν πραγματικά μοναδικές λύσεις. Οι διαφορετικές τεχνοτροπίες και οι πατίνες παλαίωσης μπορούν να μεταμορφώσουν έναν ολόκληρο χώρο, αφού μπορούν να εφαρμοστούν σε κάθε είδους επιφάνεια, όπως τοίχους ή δάπεδα από μπετόν, ξύλινες κατασκευές (έπιπλα, ντουλάπες, κουζίνες, πόρτες), μεταλλικές – πλαστικές επιφάνειες ακόμη και σε επιφάνειες αλουμινίου.
 
Το διακριτικό πατινάρισμα σε πολλές διαφορετικές αποχρώσεις καταγράφει την λεπτομέρεια στα επιλεγμένα σημεία του επίπλου σας, και σε συνδυασμό με την χρωματική παλέτα των υφασμάτων και των κουρτινών του δωματίου, δίνει μια αίσθηση αρμονίας και πληρότητας στο χώρο. Μοντέρνες και κλασσικές τεχνοτροπίες με μεταλλικές αντανακλάσεις μπορούν να διακοσμήσουν τους τοίχους σας προσθέτοντας αίγλη και στιλ. Επιπλέον, ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου, παρέχεται η δυνατότητα απομίμησης οποιουδήποτε ξύλου ή μαρμάρου σε απόλυτο ταίριασμα χρώματος και “νερών” με τις προϋπάρχουσες ξύλινες ή μαρμάρινες επιφάνειες.
 
Οι επιλογές που έχετε είναι σχεδόν απεριόριστες, αρκεί να αναφέρετε στον ειδικό κατασκευαστή το ύφος που θα θέλατε να δώσετε και εκείνος στη συνέχεια θα σας μεταμορφώσει την επιφάνεια ή το έπιπλο που θέλετε όπως ακριβώς ονειρευόσασταν!
Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την ανακύκλωση των παλιών μας επίπλων ή την ανανέωση νέων επίπλων που είναι άτονα. Μπορείτε να μεταμορφώσετε την παλιά σας κουζίνα, τα πλακάκια που υπάρχουν σε αυτήν, τα κουφώματα του σπιτιού σας, όλα τα παλιά σας έπιπλα ή ακόμη και τις αδιάφορες και άτονες πόρτες των ασανσέρ με τις διακοσμητικές τεχνοτροπίες. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι χρώματα ζωγραφικής, ενώσε κάθε επιφάνεια χρησιμοποιούνται τα κατάλληλα βερνίκια, τα οποία είναι εξαιρετικά ανθεκτικά και δεν καταστρέφονται ή επηρεάζονταιαπό τη χρήση καθαριστικών.
Οι πιο δημοφιλείς διακοσμητικές τεχνοτροπίες είναι οι εξής :
 
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΤΟΚΟΣ SPATULA STUCCO BRAVO
Είναι υλικό ακρυλικό το οποίο εφαρμόζεται στους τοίχους με διαφορετικούς τρόπους, προσδίδοντας ποικίλα αποτελέσματα στην υφή του τοίχου. Έχει τη δυνατότητα να στιλβωθεί, να περαστεί με κεριά ή με βερνίκι ή ακόμη να μείνει στην αρχική του μορφή. Τοιχογραφίες που ζωγραφίζονται πάνω σε αυτό το υλικό αποκτούν μια διαφάνεια που θυμίζει το Ρωμαϊκό “fresco”.
 
ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ ΒΑΦΗΣ PRI-WAX & ART GALLERY PRI-WAX
Πρόκειται για χρώματα που εφαρμόζονται με διάφορες τεχνικές, όπως κρακελάρισμα, παλαίωση χρώματος και κέρωμα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε χρωματισμό, ανάλογα με την ατμόσφαιρα που επιθυμούμε να δημιουργήσουμε.
 
ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ ΜΑΡΜΑΡΟΥ & ΞΥΛΟΥ
Όλα τα είδη μαρμάρου, γρανίτη ή ξύλου μπορούν να απεικονιστούν ζωγραφικά και να διακοσμήσουν τοίχους, κολώνες, έπιπλα ή άλλα αρχιτεκτονικά στοιχεία. Η ζωγραφική γίνεται με ειδικά πινέλα πολύ μικρού μεγέθους με τα οποία επιτυγχάνονται με απόλυτη ακρίβεια όλα τα νερά που έχει μία επιφάνεια μαρμάρου ήξύλου. Στο τέλος η επιφάνεια ολοκληρώνεται με το πέρασμα του κατάλληλου γυαλιστερού ή mat βερνικιού και πραγματικά το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά εντυπωσιακό.
 
ΠΑΤΙΝΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ
Με τις τεχνικές βαφής, την ζωγραφική και τις πατίνες, παλαιά και καινούργια έπιπλα μεταμορφώνονται με επιτυχία σε ανανεωμένα και ενδιαφέροντα κομμάτια. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται στεγνώνουν γρήγορα και είναι οικολογικά. Τα χρώματα και τα βερνίκια είναι άριστης ποιότητας και πολύ μεγάλης αντοχής.
 
 
ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ
Φύλλο χρυσού, ασήμι, μπρούντζο και τεχνικές απομίμησης σκουριάς εφαρμόζονται και παλαιώνονται για να μεταμορφώσουν συνηθισμένα αντικείμενα ή έπιπλα σε κάτι ιδιαίτερο.
Οι τεχνοτροπίες είναι η καινούρια δυναμική πρόταση στο χώρο της διακόσμησης, είναι μία λύση οικονομική και, σίγουρα, όχι χρονοβόρα. Να θυμάστε ότι γίνονται μόνο από ειδικούς τεχνίτες και θα πρέπει να απευθυνθείτε μόνο σε εκείνους, δίνουν πραγματικά ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο χώρο σας και πραγματικά θα αισθάνεστε ότι ο χώρος ή το έπιπλό σας έχει ανανεωθεί πλήρως για αυτό μη διστάσετε να τη χρησιμοποιήσετε!
βιβεχρωμ τιμες,
βιβεχρωμ χρωματα,
βιβεχρωμ χρωματολογιο,
vitex,
berling,
χρωτεχ,
benjamin moore,vechro τιμες
vitex,
vechro ,καταστηματα
vechro ,χρωματολόγιο,
vechro smaltoplast,
benjamin moore,
vechro paints,
vivechrom, benjamin moore,
benjamin moore ,personal color ,viewer download free,
benjamin moore ,paints greece,
benjamin moore τιμες,
benjamin moore χρωματα,
benjamin moore hellas,
benjamin moore τιμές,
benjamin moore ,paint colors 2009,2013,
benjamin moore καταστηματα,
vechro, kraft,
kraft χρωματολογιο,
kraft χρωματα,
kraft χρωματα ,τιμες
kraft ,
kraft machinery ,tools,
kraft βενταλια,
vitex,
vivechrom,
vitex τιμες,
kraft,
vitex χρωματολογιο,
vitex δειγματολογιο,
vitex colors,
vitex times,
vivechrom,
vitex eco,vitex metallico,χρωτεχ τιμες,
vitex,,
χρωτεχ τιμεσ,
χρωτεχ χρωματολογιο,
βιβεχρωμ,
χρωτεχ ,καταστηματα
χρωτεχ, βενταλια
χρωτεχ ,ασπροπυργος χρωτεχ ,xrotex,dulux colours,
dulux trade,
benjamin moore,
vitex,
vivechrom,
ikea,
dulux ,χρωματολογιο,
dulux χρωματα,

Κωδικός: kolaz16

Τεχνοτροπία Κολάζ, Κολάζ ,ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ-ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΑ-ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ-ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΧΡΩΜΑΤΑ 66 € Κείμενο: www.artwall.gr-ΤΕΧΝΙΤΡΟΠΙΕΣ-ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ-ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ-ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ 6972597887www.artwall.gr-τεχνοτροπιες-ταπετσαριες-χρωματισμοi-www.artwall.gr-α ισθητικη δο Η σωστή διακόσμηση του χώρου μας είναι ένα βασικό στοιχείο για να έχουμε έναν όμορφο χώρο και ταυτόχρονα να αισθανόμαστε άνετα μέσα σ’ αυτόν. Η μόδα εξελίσσεται συνεχώς, έτσι ολοένα και περισσότερα καινούργια υλικά εντάσσονται στο χώρο της διακόσμησης. Όλοι σας θα έχετε σίγουρα κάποιο παλιό έπιπλο που αγαπάτε πολύ αλλά σας έχει κουράσει η κλασσική εικόνα του ή ακόμη μία πολύ άτονη οροφή ή μεγάλη επιφάνεια και δεν ξέρετε πώς να την αξιοποιήσετε κάνοντας κάτι διαφορετικό… Μία από τις πιο χρήσιμες νέες μεθόδους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο χώρο σας, είναι οι διακοσμητικές τεχνοτροπίες. Αποτελούν ένα εξαιρετικό δείγμα αισθητικής αντίληψης που διεκδικεί όχι απλώς μια θέση, αλλά την καθιέρωση στο χώρο της τεχνοτροπίας και της διακόσμησης. Είναι μία σειρά από τεχνοτροπίες ειδικής τεχνολογίας και δίνουν πραγματικά μοναδικές λύσεις. Οι διαφορετικές τεχνοτροπίες και οι πατίνες παλαίωσης μπορούν να μεταμορφώσουν έναν ολόκληρο χώρο, αφού μπορούν να εφαρμοστούν σε κάθε είδους επιφάνεια, όπως τοίχους ή δάπεδα από μπετόν, ξύλινες κατασκευές (έπιπλα, ντουλάπες, κουζίνες, πόρτες), μεταλλικές – πλαστικές επιφάνειες ακόμη και σε επιφάνειες αλουμινίου. Το διακριτικό πατινάρισμα σε πολλές διαφορετικές αποχρώσεις καταγράφει την λεπτομέρεια στα επιλεγμένα σημεία του επίπλου σας, και σε συνδυασμό με την χρωματική παλέτα των υφασμάτων και των κουρτινών του δωματίου, δίνει μια αίσθηση αρμονίας και πληρότητας στο χώρο. Μοντέρνες και κλασσικές τεχνοτροπίες με μεταλλικές αντανακλάσεις μπορούν να διακοσμήσουν τους τοίχους σας προσθέτοντας αίγλη και στιλ. Επιπλέον, ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου, παρέχεται η δυνατότητα απομίμησης οποιουδήποτε ξύλου ή μαρμάρου σε απόλυτο ταίριασμα χρώματος και “νερών” με τις προϋπάρχουσες ξύλινες ή μαρμάρινες επιφάνειες. Οι επιλογές που έχετε είναι σχεδόν απεριόριστες, αρκεί να αναφέρετε στον ειδικό κατασκευαστή το ύφος που θα θέλατε να δώσετε και εκείνος στη συνέχεια θα σας μεταμορφώσει την επιφάνεια ή το έπιπλο που θέλετε όπως ακριβώς ονειρευόσασταν! Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την ανακύκλωση των παλιών μας επίπλων ή την ανανέωση νέων επίπλων που είναι άτονα. Μπορείτε να μεταμορφώσετε την παλιά σας κουζίνα, τα πλακάκια που υπάρχουν σε αυτήν, τα κουφώματα του σπιτιού σας, όλα τα παλιά σας έπιπλα ή ακόμη και τις αδιάφορες και άτονες πόρτες των ασανσέρ με τις διακοσμητικές τεχνοτροπίες. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι χρώματα ζωγραφικής, ενώσε κάθε επιφάνεια χρησιμοποιούνται τα κατάλληλα βερνίκια, τα οποία είναι εξαιρετικά ανθεκτικά και δεν καταστρέφονται ή επηρεάζονταιαπό τη χρήση καθαριστικών. Οι πιο δημοφιλείς διακοσμητικές τεχνοτροπίες είναι οι εξής : ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΤΟΚΟΣ SPATULA STUCCO BRAVO Είναι υλικό ακρυλικό το οποίο εφαρμόζεται στους τοίχους με διαφορετικούς τρόπους, προσδίδοντας ποικίλα αποτελέσματα στην υφή του τοίχου. Έχει τη δυνατότητα να στιλβωθεί, να περαστεί με κεριά ή με βερνίκι ή ακόμη να μείνει στην αρχική του μορφή. Τοιχογραφίες που ζωγραφίζονται πάνω σε αυτό το υλικό αποκτούν μια διαφάνεια που θυμίζει το Ρωμαϊκό “fresco”. ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ ΒΑΦΗΣ PRI-WAX & ART GALLERY PRI-WAX Πρόκειται για χρώματα που εφαρμόζονται με διάφορες τεχνικές, όπως κρακελάρισμα, παλαίωση χρώματος και κέρωμα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε χρωματισμό, ανάλογα με την ατμόσφαιρα που επιθυμούμε να δημιουργήσουμε. ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ ΜΑΡΜΑΡΟΥ & ΞΥΛΟΥ Όλα τα είδη μαρμάρου, γρανίτη ή ξύλου μπορούν να απεικονιστούν ζωγραφικά και να διακοσμήσουν τοίχους, κολώνες, έπιπλα ή άλλα αρχιτεκτονικά στοιχεία. Η ζωγραφική γίνεται με ειδικά πινέλα πολύ μικρού μεγέθους με τα οποία επιτυγχάνονται με απόλυτη ακρίβεια όλα τα νερά που έχει μία επιφάνεια μαρμάρου ήξύλου. Στο τέλος η επιφάνεια ολοκληρώνεται με το πέρασμα του κατάλληλου γυαλιστερού ή mat βερνικιού και πραγματικά το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά εντυπωσιακό. ΠΑΤΙΝΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ Με τις τεχνικές βαφής, την ζωγραφική και τις πατίνες, παλαιά και καινούργια έπιπλα μεταμορφώνονται με επιτυχία σε ανανεωμένα και ενδιαφέροντα κομμάτια. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται στεγνώνουν γρήγορα και είναι οικολογικά. Τα χρώματα και τα βερνίκια είναι άριστης ποιότητας και πολύ μεγάλης αντοχής. ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ Φύλλο χρυσού, ασήμι, μπρούντζο και τεχνικές απομίμησης σκουριάς εφαρμόζονται και παλαιώνονται για να μεταμορφώσουν συνηθισμένα αντικείμενα ή έπιπλα σε κάτι ιδιαίτερο. Οι τεχνοτροπίες είναι η καινούρια δυναμική πρόταση στο χώρο της διακόσμησης, είναι μία λύση οικονομική και, σίγουρα, όχι χρονοβόρα. Να θυμάστε ότι γίνονται μόνο από ειδικούς τεχνίτες και θα πρέπει να απευθυνθείτε μόνο σε εκείνους, δίνουν πραγματικά ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο χώρο σας και πραγματικά θα αισθάνεστε ότι ο χώρος ή το έπιπλό σας έχει ανανεωθεί πλήρως για αυτό μη διστάσετε να τη χρησιμοποιήσετε! βιβεχρωμ τιμες, βιβεχρωμ χρωματα, βιβεχρωμ χρωματολογιο, vitex, berling, χρωτεχ, benjamin moore,vechro τιμες vitex, vechro ,καταστηματα vechro ,χρωματολόγιο, vechro smaltoplast, benjamin moore, vechro paints, vivechrom, benjamin moore, benjamin moore ,personal color ,viewer download free, benjamin moore ,paints greece, benjamin moore τιμες, benjamin moore χρωματα, benjamin moore hellas, benjamin moore τιμές, benjamin moore ,paint colors 2009,2013, benjamin moore καταστηματα, vechro, kraft, kraft χρωματολογιο, kraft χρωματα, kraft χρωματα ,τιμες kraft , kraft machinery ,tools, kraft βενταλια, vitex, vivechrom, vitex τιμες, kraft, vitex χρωματολογιο, vitex δειγματολογιο, vitex colors, vitex times, vivechrom, vitex eco,vitex metallico,χρωτεχ τιμες, vitex,, χρωτεχ τιμεσ, χρωτεχ χρωματολογιο, βιβεχρωμ, χρωτεχ ,καταστηματα χρωτεχ, βενταλια χρωτεχ ,ασπροπυργος χρωτεχ ,xrotex,dulux colours, dulux trade, benjamin moore, vitex, vivechrom, ikea, dulux ,χρωματολογιο, dulux χρωματα,

Περιεχόμενα προϊόντα στην κατηγορία Τεχνοτροπία Κολάζ: 26

Ταξινόμιση προϊόντων:
» Φθηνότερο στο ακριβότερο » Ακριβότερο στο φθηνότερο
Εύρος τιμών:   » 0.00 - 1.00€

Τεχνοτροπία Κολάζ
Κολάζ .ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ-ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ-ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ-ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΧΡΩΜΑΤΑ-TEXNOTROPIES-TAPETSARIES-DOMATIO PAIDIKO-KOURASANIT-STUCCO 667 € Η Art wall ακολουθώντας τους κανόνες των διεθνών αρχιτεκτονικών εφαρμογών διακόσμησης χώρων, χρησιμοποιώντας πα
Τεχνοτροπία Κολάζ
Κολάζ .ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ-ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ-ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ-ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΧΡΩΜΑΤΑ-TEXNOTROPIES-TAPETSARIES-DOMATIO PAIDIKO-KOURASANIT-STUCCO 667 € Η Art wall ακολουθώντας τους κανόνες των διεθνών αρχιτεκτονικών εφαρμογών διακόσμησης χώρων, χρησιμοποιώντας πα
 ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ-ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ-ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ-ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΧΡΩΜΑΤΑ-TEXNOTROPIES-TAPETSARIES-DOMATIO PAIDIKO-KOURASANIT-STUCCO
667 €
Η Art wall ακολουθώντας τους κανόνες των διεθνών αρχιτεκτονικών εφαρμογών διακόσμησης χώρων, χρησιμοποιώντας παλιές και νέες μεθόδους μαζί με σύγχρονα υλικά και εργαλεία, πλουτίζει καθημερινά την γκάμα της με καινοτόμες προτάσεις διακόσμησης χώρων. Αναλαμβάνουμε διατηρητέα κτίρια (με δυνατότητα παραδοσιακού τρόπου βαφής courasanit - epoca). H εξειδίκευση και η ανάπτυξη σε νέες τεχνικές χρωματικών εφαρμογών αλλά και η τοποθέτηση κάθε είδους ταπετσαριών μας καθιστούν όχι απλά συνεργεία βαφής αλλά την έναρξη της φαντασίας στην τάση της νέας διακόσμησης χώρων. Με την συμμετοχή μας στην έκθεση `Χρώμα και Διακόσμηση` με τις εταιρείες ΗΛΙΟΧΡΩΜ , SAN MARCO , VALPAINT , RIALTO (για περισσότερες πληροφορίες δείτε φωτογραφίες στο site μας) νέες επικοδομητικές συνεργασίες ξεκίνησαν για εμάς όπως αυτή με την εταιρεία ΟΙΚΟΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ. Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας για να ανακαλύψετε πρωτότυπες ιδέες στο σύγχρονο design χώρου αλλά και λύσεις σε διακοσμητικές σας απορίες ή ζητήστε μας δείγματα εργασιών, προσπέκτους και δειγματολόγια που αφορούν τη διακόσμηση χώρων. Αναλαμβάνουμε, δωρεάν, τις επιμετρήσεις και τον δειγματισμό του χώρου σας. Εμπιστευθείτε μας τα όνειρα σας κι εμείς θα τα κάνουμε πραγματικότητα!!!! www.artwall.gr 6972597887Λεπτομέρειες
Τεχνοτροπία Κολάζ
Κολάζ ,ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ-ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΧΡΩΜΑΤΑ-TEXNOTROPIES-TAPETSARIES-DOMATIO PAIDIKO-KOURASANIT-STUCCO 11 € Αθήνα Artwall info@artwall.gr 6972597887 Κατηγορία: Επαγγελματικές υπηρεσίες, Θέλω να πουλήσω Τίτλος: Ταπετσαρία-τεχνοτροπίες Κείμενο: www.a
Τεχνοτροπία Κολάζ
Κολάζ ,ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ-ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΧΡΩΜΑΤΑ-TEXNOTROPIES-TAPETSARIES-DOMATIO PAIDIKO-KOURASANIT-STUCCO 11 € Αθήνα Artwall info@artwall.gr 6972597887 Κατηγορία: Επαγγελματικές υπηρεσίες, Θέλω να πουλήσω Τίτλος: Ταπετσαρία-τεχνοτροπίες Κείμενο: www.aΛεπτομέρειες
Τεχνοτροπία Κολάζ
Κολάζ ,ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ,-ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΑ,-ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ,-ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ,ΧΡΩΜΑΤΑ www.artwall.gr-ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ τεχνοτροπιες-ταπετσαριες-χρωματισμοι-παιδικο δωματιο-αθηνα- --2102387446-6972597887-ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ,ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΟΝ
Τεχνοτροπία Κολάζ
Κολάζ ,ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ,-ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΑ,-ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ,-ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ,ΧΡΩΜΑΤΑ www.artwall.gr-ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ τεχνοτροπιες-ταπετσαριες-χρωματισμοι-παιδικο δωματιο-αθηνα- --2102387446-6972597887-ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ,ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΟΝΛεπτομέρειες
Τεχνοτροπία Κολάζ
Κολάζ ,ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ-ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΑ-ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ-ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΧΡΩΜΑΤΑ 66 € Κείμενο: www.artwall.gr-ΤΕΧΝΙΤΡΟΠΙΕΣ-ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ-ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ-ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ 6972597887www.artwall.gr-τεχνοτροπιες-ταπετσαριες-χρωματισμοi-www.artwall.gr-α ισθητικη δο
Τεχνοτροπία Κολάζ
Κολάζ ,ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ-ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΑ-ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ-ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΧΡΩΜΑΤΑ 66 € Κείμενο: www.artwall.gr-ΤΕΧΝΙΤΡΟΠΙΕΣ-ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ-ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ-ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ 6972597887www.artwall.gr-τεχνοτροπιες-ταπετσαριες-χρωματισμοi-www.artwall.gr-α ισθητικη δο
 Η σωστή διακόσμηση του χώρου μας είναι ένα βασικό στοιχείο για να έχουμε έναν όμορφο χώρο και ταυτόχρονα να αισθανόμαστε άνετα μέσα σ’ αυτόν. Η μόδα εξελίσσεται συνεχώς, έτσι ολοένα και περισσότερα καινούργια υλικά εντάσσονται στο χώρο της διακόσμησης.

Όλοι σας θα έχετε σίγουρα κάποιο παλιό έπιπλο που αγαπάτε πολύ αλλά σας έχει κουράσει η κλασσική εικόνα του ή ακόμη μία πολύ άτονη οροφή ή μεγάλη επιφάνεια και δεν ξέρετε πώς να την αξιοποιήσετε κάνοντας κάτι διαφορετικό…

 

Μία από τις πιο χρήσιμες νέες μεθόδους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο χώρο σας, είναι οι διακοσμητικές τεχνοτροπίες. Αποτελούν ένα εξαιρετικό δείγμα αισθητικής αντίληψης που διεκδικεί όχι απλώς μια θέση, αλλά την καθιέρωση στο χώρο της τεχνοτροπίας και της διακόσμησης.

Είναι μία σειρά από τεχνοτροπίες ειδικής τεχνολογίας και δίνουν πραγματικά μοναδικές λύσεις. Οι διαφορετικές τεχνοτροπίες και οι πατίνες παλαίωσης μπορούν να μεταμορφώσουν έναν ολόκληρο χώρο, αφού μπορούν να εφαρμοστούν σε κάθε είδους επιφάνεια, όπως τοίχους ή δάπεδα από μπετόν, ξύλινες κατασκευές (έπιπλα, ντουλάπες, κουζίνες, πόρτες), μεταλλικές – πλαστικές επιφάνειες ακόμη και σε επιφάνειες αλουμινίου.

 

Το διακριτικό πατινάρισμα σε πολλές διαφορετικές αποχρώσεις καταγράφει την λεπτομέρεια στα επιλεγμένα σημεία του επίπλου σας, και σε συνδυασμό με την χρωματική παλέτα των υφασμάτων και των κουρτινών του δωματίου, δίνει μια αίσθηση αρμονίας και πληρότητας στο χώρο. Μοντέρνες και κλασσικές τεχνοτροπίες με μεταλλικές αντανακλάσεις μπορούν να διακοσμήσουν τους τοίχους σας προσθέτοντας αίγλη και στιλ. Επιπλέον, ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου, παρέχεται η δυνατότητα απομίμησης οποιουδήποτε ξύλου ή μαρμάρου σε απόλυτο ταίριασμα χρώματος και “νερών” με τις προϋπάρχουσες ξύλινες ή μαρμάρινες επιφάνειες.

 

Οι επιλογές που έχετε είναι σχεδόν απεριόριστες, αρκεί να αναφέρετε στον ειδικό κατασκευαστή το ύφος που θα θέλατε να δώσετε και εκείνος στη συνέχεια θα σας μεταμορφώσει την επιφάνεια ή το έπιπλο που θέλετε όπως ακριβώς ονειρευόσασταν!

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την ανακύκλωση των παλιών μας επίπλων ή την ανανέωση νέων επίπλων που είναι άτονα. Μπορείτε να μεταμορφώσετε την παλιά σας κουζίνα, τα πλακάκια που υπάρχουν σε αυτήν, τα κουφώματα του σπιτιού σας, όλα τα παλιά σας έπιπλα ή ακόμη και τις αδιάφορες και άτονες πόρτες των ασανσέρ με τις διακοσμητικές τεχνοτροπίες. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι χρώματα ζωγραφικής, ενώσε κάθε επιφάνεια χρησιμοποιούνται τα κατάλληλα βερνίκια, τα οποία είναι εξαιρετικά ανθεκτικά και δεν καταστρέφονται ή επηρεάζονταιαπό τη χρήση καθαριστικών.

Οι πιο δημοφιλείς διακοσμητικές τεχνοτροπίες είναι οι εξής :

 

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΤΟΚΟΣ SPATULA STUCCO BRAVO

Είναι υλικό ακρυλικό το οποίο εφαρμόζεται στους τοίχους με διαφορετικούς τρόπους, προσδίδοντας ποικίλα αποτελέσματα στην υφή του τοίχου. Έχει τη δυνατότητα να στιλβωθεί, να περαστεί με κεριά ή με βερνίκι ή ακόμη να μείνει στην αρχική του μορφή. Τοιχογραφίες που ζωγραφίζονται πάνω σε αυτό το υλικό αποκτούν μια διαφάνεια που θυμίζει το Ρωμαϊκό “fresco”.

 

ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ ΒΑΦΗΣ PRI-WAX & ART GALLERY PRI-WAX

Πρόκειται για χρώματα που εφαρμόζονται με διάφορες τεχνικές, όπως κρακελάρισμα, παλαίωση χρώματος και κέρωμα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε χρωματισμό, ανάλογα με την ατμόσφαιρα που επιθυμούμε να δημιουργήσουμε.

 

ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ ΜΑΡΜΑΡΟΥ & ΞΥΛΟΥ

Όλα τα είδη μαρμάρου, γρανίτη ή ξύλου μπορούν να απεικονιστούν ζωγραφικά και να διακοσμήσουν τοίχους, κολώνες, έπιπλα ή άλλα αρχιτεκτονικά στοιχεία. Η ζωγραφική γίνεται με ειδικά πινέλα πολύ μικρού μεγέθους με τα οποία επιτυγχάνονται με απόλυτη ακρίβεια όλα τα νερά που έχει μία επιφάνεια μαρμάρου ήξύλου. Στο τέλος η επιφάνεια ολοκληρώνεται με το πέρασμα του κατάλληλου γυαλιστερού ή mat βερνικιού και πραγματικά το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά εντυπωσιακό.

 

ΠΑΤΙΝΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ

Με τις τεχνικές βαφής, την ζωγραφική και τις πατίνες, παλαιά και καινούργια έπιπλα μεταμορφώνονται με επιτυχία σε ανανεωμένα και ενδιαφέροντα κομμάτια. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται στεγνώνουν γρήγορα και είναι οικολογικά. Τα χρώματα και τα βερνίκια είναι άριστης ποιότητας και πολύ μεγάλης αντοχής.

 

 

ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ

Φύλλο χρυσού, ασήμι, μπρούντζο και τεχνικές απομίμησης σκουριάς εφαρμόζονται και παλαιώνονται για να μεταμορφώσουν συνηθισμένα αντικείμενα ή έπιπλα σε κάτι ιδιαίτερο.

Οι τεχνοτροπίες είναι η καινούρια δυναμική πρόταση στο χώρο της διακόσμησης, είναι μία λύση οικονομική και, σίγουρα, όχι χρονοβόρα. Να θυμάστε ότι γίνονται μόνο από ειδικούς τεχνίτες και θα πρέπει να απευθυνθείτε μόνο σε εκείνους, δίνουν πραγματικά ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο χώρο σας και πραγματικά θα αισθάνεστε ότι ο χώρος ή το έπιπλό σας έχει ανανεωθεί πλήρως για αυτό μη διστάσετε να τη χρησιμοποιήσετε!
βιβεχρωμ τιμες,
βιβεχρωμ χρωματα,
βιβεχρωμ χρωματολογιο,
vitex,
berling,
χρωτεχ,
benjamin moore,vechro τιμες
vitex,
vechro ,καταστηματα
vechro ,χρωματολόγιο,
vechro smaltoplast,
benjamin moore,
vechro paints,
vivechrom, benjamin moore,
benjamin moore ,personal color ,viewer download free,
benjamin moore ,paints greece,
benjamin moore τιμες,
benjamin moore χρωματα,
benjamin moore hellas,
benjamin moore τιμές,
benjamin moore ,paint colors 2009,2013,
benjamin moore καταστηματα,
vechro, kraft,
kraft χρωματολογιο,
kraft χρωματα,
kraft χρωματα ,τιμες
kraft ,
kraft machinery ,tools,
kraft βενταλια,
vitex,
vivechrom,
vitex τιμες,
kraft,
vitex χρωματολογιο,
vitex δειγματολογιο,
vitex colors,
vitex times,
vivechrom,
vitex eco,vitex metallico,χρωτεχ τιμες,
vitex,,
χρωτεχ τιμεσ,
χρωτεχ χρωματολογιο,
βιβεχρωμ,
χρωτεχ ,καταστηματα
χρωτεχ, βενταλια
χρωτεχ ,ασπροπυργος χρωτεχ ,xrotex,dulux colours,
dulux trade,
benjamin moore,
vitex,
vivechrom,
ikea,
dulux ,χρωματολογιο,
dulux χρωματα,

Η σωστή διακόσμηση του χώρου μας είναι ένα βασικό στοιχείο για να έχουμε έναν όμορφο χώρο και ταυτόχρονα να αισθανόμαστε άνετα μέσα σ’ αυτόν. Η μόδα εξελίσσεται ...Λεπτομέρειες
Τεχνοτροπία Κολάζ
Κολάζ TEXNOTROPIES ,ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ,ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ, 180 € ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ χώρου υψηλής αισθητικής με τεχνοτροπίες χρωμάτων, ταπετσαρίες, φωτοταπετσαρίες, νωπογραφίες, ελαιοχρωματισμούς, χρωματισμούς - διαμορφώσεις παιδικών δωματίων, αναλαμβάνονται σε οικονομικές τ
Τεχνοτροπία Κολάζ
Κολάζ TEXNOTROPIES ,ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ,ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ, 180 € ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ χώρου υψηλής αισθητικής με τεχνοτροπίες χρωμάτων, ταπετσαρίες, φωτοταπετσαρίες, νωπογραφίες, ελαιοχρωματισμούς, χρωματισμούς - διαμορφώσεις παιδικών δωματίων, αναλαμβάνονται σε οικονομικές τ
 TEXNOTROPIES ,ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ,ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ,
180 €
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ χώρου υψηλής αισθητικής με τεχνοτροπίες χρωμάτων, ταπετσαρίες, φωτοταπετσαρίες, νωπογραφίες, ελαιοχρωματισμούς, χρωματισμούς - διαμορφώσεις παιδικών δωματίων, αναλαμβάνονται σε οικονομικές τιμές ☎6972/597887 www.artwall.grΛεπτομέρειες
Τεχνοτροπία Κολάζ
kolaz1
Τεχνοτροπία Κολάζ
kolaz1Λεπτομέρειες
Σελίδα αποτελεσμάτων: [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ]


Μέλος της 4uthesite.com στην κατηγορία
Διακόσμηση Εσωτερικού & Εξωτερικού Χώρου

Αρχική Προφιλ Επικοινωνία Νέα - Ανακοινώσεις Χάρτης Της Ιστοσελίδας

Copyright © 2007 - 2016 www.artwall.gr created with e-Catalog by 4uthesite.com
Page generation time: 0.126234 sec